Μετά το διαζύγιο – βόμβα μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής, κάνουμε flashback στο 2010, στον πριγκιπικό γάμο, Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ, ο οποίος τελέστηκε στις Σπέτσες στη Μονή του Αγίου Νικολάου. 

Fthis γάμος Νικόλαος Μπλάτνικ 7

DETAILS

Στις 25 Αυγούστου του 2010, στη Μονή του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, τελέστηκε ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνα Μπλάτνικ, από τον Μητροπολίτη της  Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, Εφραίμ.

Λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα ο Νικόλαος έφτασε δια θαλάσσης από το Πόρτο Χέλι – εκεί όπου διανυκτέρευσε το προηγούμενο βράδυ στο σπίτι που διατηρεί η οικογένεια- με το σκάφος τους “Αφροέσσα”, ενώ η νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με μια ανθοστολισμένη άμαξα, με τη συνοδεία του πατριού της. Το εντυπωσιακό νυφικό της Τατιάνας Μπλάτνικ, είχε την υπογραφή του οίκου Angel Sanchez.

Fthis γάμος Νικόλαος Μπλάτνικ 6

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι αδελφοί του Νικόλαου, Παύλος και Φίλιππος, τα τρία αδέλφια της Τατιάνας, Μπόρις, Ιγκόρ και Ατίλιο και ο παιδικός φίλος του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος .

Fthis γάμος Νικόλαος Μπλάτνικ 5

Fthis γάμος Νικόλαος Μπλάτνικ 4

Στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν  οι γονείς και τα αδέλφια του γαμπρού, η οικογένεια της νύφης, οι αδελφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ και της Αννας Μαρίας, αφενός η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τα παιδιά της, το διάδοχο του θρόνου Φελίππε με τη σύζυγό του Λετίθια, η βασίλισσα της Δανίας Margette και η αδελφή της πριγκίπισσα Βενεδίκτη, συνοδευόμενες από την πριγκίπισσα Μαίρη, σύζυγο του διαδόχου του θρόνου Φρέντερικ και του αδελφού του πρίγκιπα Χοακίμ.

Παρόντα ήταν επίσης μέλη πολλών βασιλικών οικογενειών, όπως ο διάδοχος του θρόνου της Νορβηγίας Χαάκον, η διάδοχος του θρόνου της Σουηδίας Victoria με τον σύζυγό της και τα μικρότερα αδέλφια της, τη Madlen και τον Karl Phillip, ο διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας Vilhem Alexander με τη σύζυγό του Maxima και ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας.  Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και πολλά ονόματα Ελλήνων επιχειρηματιών και όχι μόνο, όπως η οικογένεια Βαρδινογιάννη, Νιάρχου, Λιβανού, Παναγοπούλου, Καίσαρη, Λυκουρέζου ενώ στο σύνολο οι προσκεκλημένοι δεν ξεπερνούσαν τους 370. Τα μέτρα ασφαλείας ωστόσο ήταν αυστηρά, καθώς υπήρχε ένα σώμα που ξεπέρασε στο σύνολο τους 200 άνδρες.

Fthis γάμος Νικόλαος Μπλάτνικ 2

DECORATION & MORE

Η ιστορική Μονή του Αγίου Νικολάου, είχε διακοσμηθεί για την περίσταση με άνθη και φρούτα, ενώ υπήρχαν και δύο μεγάλες ελληνικές σημαίες στην είσοδο.  Επειδή όλοι οι καλεσμένοι ήταν αδύνατον να χωρέσουν στην εκκλησία, οι διοργανωτές τοποθέτησαν οθόνες στον προαύλιο χώρο για την προβολή του Μυστηρίου.

Η γαμήλια δεξίωση έγινε στο κτήμα Κουτσή, στην Κουζουλού Σπετσών και οι υψηλοί προσκεκλημένοι δοκίμασαν από τον εκλεκτό μπουφέ, που περιλάμβανε από μεσογειακές νοστιμιές, μέχρι παραδοσιακές, ελληνικές γεύσεις.

Fthis γάμος Νικόλαος Μπλάτνικ 1