Η Boussias Communications φέρνει για πρώτη φορά τα Wedding Awards στην Ελλάδα. Ο wedding τουρισμός ακμάζει με ταχείς ρυθμούς στην χώρα, καθιστώντας τη στρατηγικό σημείο στον χάρτη των wedding destinations και σηματοδοτώντας μία νέα ευκαιρία ενδυνάμωσης του τουριστικού προφίλ της. Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν τους επαγγελματίες γάμου με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών που σχετίζονται με το γάμο στην Ελλάδα.

Ποιους αφορούν τα Wedding Awards;

Στα βραβεία μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της γαμήλιας βιομηχανίας και κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα να υποβάλει υποψηφιότητα σε όσες κατηγορίες επιθυμεί.

Ποιοι είναι στην κριτική επιτροπή;

H αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων γίνεται από την κριτική επιτροπή, πρόεδρος της οποίας είναι η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, Βουλευτής Α’ Αθηνών και Δικηγόρος. Ταυτόχρονα, η δική μας Μυρτώ Κάζη, CEO και Founder του Yes I Do, θα είναι στην κριτική επιτροπή.

Ποια είναι τα κριτήρια αξιολόγησης;

Η αξιολόγηση πραγματοποιείται με βάση τα στοιχεία που έχουν υποβάλει online οι συμμετέχοντες. Σημαντικό ρόλο έχει το πλήθος των projects που έχουν αναλάβει και υλοποιήσει οι επαγγελματίες μέσα στη χρονιά, η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η αισθητική, η πρωτοτυπία, καθώς επίσης η επένδυση σε εξοπλισμό και τεχνολογία. Στη διαδικασία των βραβείων έχουν δικαίωμα συμμετοχής γάμοι που έχουν υλοποιηθεί από 1 Ιανουαρίου 2018 έως 14 Φεβρουαρίου 2020.

Μέχρι πότε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή;

Μέχρι τις 13 Μαρτίου 2020.

Ποιες είναι οι ενότητες;

Wedding project
Venues
Fashion & Beauty
Photography/ Videography/ Digital Services
Food & Drink
Music/ Flora/ Decoration/ Other Services
Wedding Marketing

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής;

Kόστος υποψηφιότητας: 300 € 
Πακέτο 3 υποψηφιοτήτων (1 δωρεάν): 600 € 
Πακέτο 8 υποψηφιοτήτων (3 δωρεάν): 1.500 € 
Κάθε επόμενη υποψηφιότητα από 9η – 20η: 180 € 
Κάθε επόμενη υποψηφιότητα από 21η και άνω: 160 € 

(Στα παραπάνω κόστη δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)

Δηλώστε συμμετοχή, εδώ

Facebook: Wedding Awards