Η Alex και ο David ήξεραν από την αρχή ότι ο γάμος τους δεν θα πραγματοποιούνταν σε εκκλησία, ακόμα και αν επρόκειτο για θρησκευτική τελετή. Το Colorado Country Club που επέλεξαν ως wedding venue είχε τεράστια σημασία για εκείνους, αφού εκεί είχε γίνει και η πρόταση γάμου, ενώ οι γονείς της νύφης είναι μέλη του τα τελευταία 15 χρόνια. Ως events coordinator και με τη βοήθεια σημαντικών επαγγελματιών του χώρου, η Alex έστησε τον γάμο των ονείρων της με το παραμυθένιο backdrop από λουλούδια, πρασινάδα και pampas grass. Ο Henry, το αξιολάτρευτο labrador τους, ήταν υπεύθυνος για τα δαχτυλίδια, ενώ είχε επίσης δικό του cocktail, ανάμεσα στα 4 signature ποτά που προσφέρονταν στους καλεσμένους πριν από τη δεξίωση. Κάτω από ολόλευκες τέντες, στο γήπεδο του γκολφ, έλαβε χώρα η δεξίωση στην οποία το προσωπικό στιλ του ζευγαριού, η ρομαντική διάθεση και τα καθαρά στοιχεία κατέκλυσαν τη βραδιά. Εμπνευστείτε από τον μαγευτικό φθινοπωρινό γάμο τους και εντάξετε κάποια από τα στοιχεία του στη δική σας ρομαντική τελετή. 

Η Alex με τις bridesmaids και τον bridesman. Η ξεχωριστή στιγμή της πρώτης συνάντησης.Ο Henry, ετοιμοπόλεμος ring bearer, με το χαριτωμένο στεφάνι του.Στιγμιότυπο από την τελετή που έλαβε χώρα στο γήπεδο του γκολφ του club.Με φόντο το flower backdrop που εντυπωσίασε.Sip & be seated! Το ζευγάρι ήθελε οι καλεσμένοι να εισέλθουν στον χώρο της δεξίωσης κρατώντας ένα ποτό. Γι’ αυτό, μαζί με τον αριθμό της θέσης τους έπαιρναν και από ένα ποτήρι σαμπάνια. Η τέντα που στήθηκε για τη wedding reception.Ο χώρος της δεξίωσης σε λευκές και ροδακινί αποχρώσεις.Η υπέροχη cozy γωνιά που δημιουργήθηκε ως σκηνικό για φωτογραφίσεις.Η ombre τούρτα με τα ανάγλυφα στοιχεία και τις δύο γεύσεις, σοκολάτα και βανίλια.

We can’t help falling in love with Fall weddings! Γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, οι φθινοπωρινοί γάμοι είναι οι αγαπημένοι μας και το παραπάνω true story είναι ένας από τους λόγους. Δεν συμφωνείτε;

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από το Brides.com.

Διαβάστε επίσης…

Όρκοι γάμου που αντάλλαξαν αληθινά ζευγάρια και θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει!

Pride Month | 10 φωτογραφίες same-sex γάμων που θα σας κάνουν να πιστέψετε στην αληθινή αγάπη!

Black Lives Matter | Kerry Anne & Michael: Ο viral γάμος-σύμβολο ελπίδας και αγάπης