Όταν θέλουν οι άντρες γίνονται πολύ γλύκες, τρυφεροί και τρομερά δημιουργικοί.

Κάπως έτσι και ο γαμπρός της ιστορίας μας, που χωρίς να πάρει βοήθεια από κανέναν σχετικά με την πρόταση που ήθελε να κάνει στην κοπέλα του στα γενέθλιά της, παρά μόνο για τη διακόσμηση του χώρου από την κολλητή της νύφης για ένα «απλό surprise dinner», εξέπληξε τους πάντες.

«Το περίμενα και δεν το περίμενα, αλλά σίγουρα όχι έτσι» είπε η νύφη μας Ν. στο Yes I do. «Γύρισα από τη δουλειά και βρήκα ένα σπίτι γεμάτο κεριά, φωτάκια, μπαλόνια και ρομαντική μουσική, ένα τραπέζι σερβιρισμένο με κινέζικο φαγητό, και παγωμένο κρασί στην σαμπανιέρα. Άρχισε να χτυπά η καρδιά μου, και σιχτίριζα την ώρα και την στιγμή που πήγα γραφείο ντυμένη τόοοσο casual Friday. H βραδιά προχωρούσε ρομαντικά και ωραία, και ενώ πίστευα πως θα τελείωνε χωρίς να υπάρξει “πρόταση” στην agenda του δείπνου, μου είπε πως για το καλό πρέπει να σβήσουμε μία τουρτίτσα μικρή.

Και η τουρτίτσα ήταν μικρή αλλά με μία τεράστια έκπληξη!!

yes i do gr - wedding proposal

Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά από έναν άντρα που δεν συνηθίζει να εξωτερικεύει τη δημιουργικότητά του, μία τέτοια έκπληξη ήταν παραπάνω και από την έκπληξη της πρότασης!

Και στα δικά σας κορίτσια!»

Οπότε κύριοι feel free να βγάλετε όλη τη δημιουργικότητα που κρύβετε μέσα σας, και αν θέλετε και πάλι βοήθεια εδώ είμαστε εμείς είτε για να διαβάσετε τις προτάσεις μας εδώ είτε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας και να σας πούμε τις ιδέες μας.

Για περισσότερα true stories μπες εδώ και αν θέλεις να δεις και το δικό σου true story στο Yes I do στείλε μας mail στο info@yes-i-do.gr .

Από την Νεφέλη Βιτζηλαίου