Τι χρειάζεται ένας γάμος για να είναι παραμυθένιος; Μα, φυσικά, μια άμαξα με δύο λευκά άλογα, μια γαλάζια λίμνη, λουλούδια και πολλή αγάπη! Ο γάμος της Κυριακής και του Τάσου τα είχε όλα αυτά και, όπως κάθε παραμύθι έχει τον δικό του δράκο, στον δικό τους γάμο πήρε τη μορφή της πανδημίας του Covid-19. Σήμερα, ξεφυλλίζουμε μαζί σας το γαμήλιο άλμπουμ ενός ζευγαριού που παντρεύτηκε εν μέσω κορωνοϊού και που, όπως μας εξομολογήθηκαν, θα το έκαναν ξανά και ξανά, ακόμα «και με πιο λίγα άτομα αν χρειαζόταν»!

Η Κυριακή επέλεξε ένταση στο βλέμμα και λάμψη στα ζυγωματικά για το νυφικό μακιγιάζ.Στο δικό της παραμύθι δεν χρειάστηκε να χάσει το γοβάκι της για να βρει τον πρίγκιπά της. Love is all around! Αυτή θα μπορούσε να είναι η άμαξα στο παραμύθι της Σταχτοπούτας, αλλά είναι εκείνη που μετέφερε την Κυριακή στην εκκλησία.Ο γαμπρός επέλεξε ένα διαχρονικό και κομψό μπλε σκούρο κοστούμι.Το ζευγάρι βρέθηκε στην λίμνη Τσοβλού για τη next-day φωτογράφιση.Αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε να είναι εξώφυλλο σε βιβλίο παραμυθιού! Δεν συμφωνείτε;Το prop που απογείωσε τη φωτογράφιση ήταν μια κρεμαστή κούνια διακοσμημένη με αναρριχώμενα φυτά.Το νυφικό της τα είχε όλα στην τέλεια αναλογία: λάμψη, ρομαντισμό και θηλυκότητα!Η νύφη δεν δίστασε να βουτήξει στη λίμνη με το νυφικό της για την after-wedding φωτογράφιση – το αποτέλεσμα τη δικαίωσε!

Είστε κι εσείς ένα post-Covid-19 ζευγάρι που παντρεύτηκε, παρά την πανδημία; Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας στο info@yes-i-do.gr! 

Credits

Νυφικό: Vergina 

Κοστούμι: Nikos Takis

Ναός: Άγιος Γεώργιος, Σαλαμίνα 

Δεξίωση: Κτήμα Φιλιππικόν 

After-wedding φωτογράφιση: Λίμνη Τσοβλού 

Φωτογραφίες: Vogdanidis + Sons

Στολισμός: Σάσα Βλάχου

Διαβάστε επίσης… 

Γάμος βγαλμένος από όνειρο, με έμπνευση από την Audrey Hepburn

True story | Γάμος με χορό κάτω από τ’ αστέρια και τους πολυελαίους στον Βοτανικό Κήπο του Σικάγο

True Story | Ο κομψός και ρομαντικός γάμος της Μάρτζης Ανυφαντάκη και του Μιχάλη Μπακίρη στη Φλωρεντία