Στο Yes I do ψάχνουμε και αναζητούμε πάντα εκείνο το θέμα που θα κάνει την διαφορά! Επειδή λοιπόν όποιος ψάχνει βρίσκει, κατά το “όποιος γυρίζει μυρίζει”, μπήκαμε στη σελίδα της φωτογράφου, Μαρία Μαράκη  και εκτός του ότι εντυπωσιαστήκαμε με τον όγκο και την πρωτοτυπία της δουλειάς που μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει, “έπεσε” η ματιά μας σε έναν παραδοσιακό γάμο με όλη την σημασία της λέξης.

Ο γάμος αυτός έλαβε χώρα στο Λουτράκι Αριδαίας και αποτελεί κυριολεκτικά αυτό που λέμε “επιστροφή στο χωριό και στις ρίζες”. Εντυπωσιαστήκαμε με το γεγονός ότι νέα ζευγάρια, όπως αυτά τα δυο  παιδιά επέλεξαν αυτό τον τρόπο για να παντρευτούν!

Απολαύστε τις φωτογραφίες όπως και εμείς!

Yes I do Mariamaraki Traditional wedding 4

Yes I do Mariamaraki Traditional wedding 8

Yes I do Mariamaraki Traditional wedding 6 Yes I do Mariamaraki Traditional wedding 5

 

Yes I do Mariamaraki Traditional wedding 7

Λίγα Λόγια για την Μαρία Μαράκη:

Η Μαρία Μαράκη γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας. Η φωτογραφική της ματιά χαρακτηρίζεται από την έμφαση που δίνει στον αυθορμητισμό κάθε στιγμής, σε εκείνες τις λεπτομέρειες που δεν θα αποκαλύπτονταν χωρίς τη βοήθεια του φακού της, στη δυναμική της κίνησης, στο απρόσμενο. Το πάθος της για τη φωτογραφία την ώθησε στην ενασχόληση της με διαφορετικά θεματικά πεδία.

Η δουλειά της περιλαμβάνει εταιρικές και προϊοντικές φωτογραφήσεις, γάμους, επιδείξεις μόδας, πορτραίτα, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις ενώ τα πρώτα της φωτογραφικά – επαγγελματικά βήματα τα ξεκίνησε στο πλευρό του Ντίνου Διαμαντόπουλου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ και like εδώ!

Για περισσότερα true stories μπες εδώ και αν θέλεις να δεις και το δικό σου true story στο Yes I do στείλε μας mail στο info@yes-i-do.gr .

Από την Αργυρώ Γιακούμα