«Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για την απίστευτη δουλειά σας. Καθ’ όλη τη διαδικασία προετοιμασίας του γάμου μας συμβουλευόμουν διαρκώς το site σας και το περιοδικό σας. Ήταν όλα τόσο ευχάριστα και απολαύσαμε την κάθε στιγμή. Ο γάμος μας τελέστηκε το καλοκαίρι του 2019, στη Δράμα, και όλα ήταν ονειρεμένα. Ήταν ένας στρατιωτικός γάμος με εξαιρετική μεγαλοπρέπεια».

Λάβαμε πρόσφατα αυτό το email από μια αναγνώστριά μας, την Όλγα, μια κοπέλα με θετική ενέργεια που πραγματοποίησε έναν γάμο βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία, τον γάμο των ονείρων της, φωτογραφίες και λεπτομέρειες από τον οποίο σας παρουσιάζουμε σήμερα σε αυτό το άρθρο… 

Hollywood vibes στο κοσμοπολίτικο Λιστόν, στην Κέρκυρα.

Οι γαμήλιες φωτογραφίες της και εκείνες της day after φωτογράφισης στην αρχοντική Κέρκυρα, μας υπενθυμίζουν πως δεν πρέπει ποτέ η μαγεία και η αισιοδοξία να λείπουν από τη ζωή μας. Απολαύστε τις και προσθέστε τις στο δικό σας moodboard για τον επικείμενο γάμο σας.

Η προετοιμασία της νύφης λίγο πριν από την εκκλησία.Το κομψό candy bar με τις γλυκές λιχουδιές.Η άφιξη της νύφης στην εκκλησία, λίγο πριν πει το «Yes I do».Η αψίδα με τα σπαθιά κατά την έξοδο των νεονύμφων από την εκκλησία.Royal vibes στην αρχοντική Κέρκυρα.Από την παραμυθένια day after φωτογράφιση.Με φόντο το επιβλητικό σκηνικό.

Wedding Credits

Νυφικό Malena 2019 Pronovias

Στολισμός Salamaniotis

Photos Panos Apostolidis

Λατρεύουμε να αποτελούμε έμπνευση για εσάς. Στείλτε μας το δικό σας, ονειρικό true story στο info@yes-i-do.gr και δείτε το δημοσιευμένο στο site μας!

Διαβάστε επίσης…

Μαρία & Θρασύβουλος: Κομψός γάμος στο Πευκί της Εύβοιας

Δήμητρα Λαζαράτου & Μιχάλης Σταθάτος, ένας κομψός γάμος με λαμπερούς καλεσμένους

True Story | Εύα & John: Κομψός καλοκαιρινός γάμος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα