Η after-wedding φωτογράφιση είναι σταθερά αγαπημένη wedding τάση τα τελευταία χρόνια, αφού είναι πρακτική, εξοικονομεί χρόνο στο νιόπαντρο ζευγάρι για το γαμήλιο πάρτι και εμπλουτίζει το wedding album με μοναδικές φωτογραφίες ανεξάρτητα από το φως και τον καιρό  την actual μέρα του γάμου! Το next big thing φαίνεται να είναι η pre-wedding φωτογράφιση, a.k.a. να φωτογραφίζεται το ζευγάρι λίγες ημέρες πριν από τον γάμο! Ο Παναγιώτης και η Μαρία φωτογραφήθηκαν στο ειδυλλιακό τοπίο της Λίμνης Βουλιαγμένης, σε μία από τις πιο ρομαντικές και εμπνευσμένες pre-wedding φωτογραφίσεις που έχουμε δει! 

Γιατί να πείτε “I Do” σε μία pre-wedding φωτογράφιση;

Καταρχάς, το ζευγάρι βρίσκεται στην καλύτερη “φόρμα” του λίγο πριν από τον γάμο, αφού και οι δύο προσέχουν περισσότερο την εικόνα και τη φυσική τους κατάσταση. Παράλληλα, η pre-wedding φωτογράφιση μπορεί να είναι θεματική, με το αποτέλεσμα να “δραπετεύει” από το φωτογραφικό άλμπουμ και να διακοσμεί το σπίτι του νιόπαντρου ζευγαριού! Η οικειότητα και η άνεση των newly-weds μπροστά στον φακό είναι καθοριστικές για το αποτέλεσμα. Μία φωτογράφιση πριν από τον γάμο είναι η καλύτερη “πρόβα” για να ξεδιπλώσει την ικανότητα του ζευγαριού να κινείται άνετα στον φακό, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον φωτογράφο. Μία φωτογραφία σας “Save the date”, ρομαντική ή πιο fun, με την ημερομηνία του γάμου σας, θα αποτελέσει την πιο ευχάριστη έκπληξη στο inbox των e-mails ή το ταχυδρομικό κουτί των καλεσμένων σας!

Όπως εξομολογείται η ίδια η Μαρία: “Είσαι πιο χαλαρός και απολαμβάνεις καλύτερα την διαδικασία. Εκτός από το ότι έκανα πρόβα το νυφικό μου μακιγιάζ, ήρθαμε και πιο κοντά με τον φωτογράφο μας! Εμείς το διασκεδάσαμε όσο τίποτα κι ήταν σαν ένα είδος ψυχοθεραπείας πριν από τον γάμο με την φαντασία και την όρεξη που είχε ο φωτογράφος! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!” 

The place

Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, βρίσκεται ένας κρυμμένος θησαυρός της Αττικής φύσης! Το σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος έγινε το ιδανικό φόντο για τη φωτογράφιση. Ο επιβλητικός βράχος, τα ιαματικά νερά, οι δαιδαλώδεις υποβρύχιες σήραγγες και η καταπράσινη βλάστηση προσφέρουν ποικιλία backgrounds.

Photo Credits: Τσάπαλης Photography

Διαβάστε επίσης… 

Ανδρέας & Ανδριάννα : Romantic true story by Weddream.

Καλοκαιρινός γάμος στην αρχοντική Σύρο!

True story: Honeymoon στο εκλογικό κέντρο!