Για πολλά ζευγάρια που βρίσκονταν ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας, η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδια τους, αναβάλλοντας όλες τις προετοιμασίες που είχαν προηγηθεί. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της Lauren και του Sam, οι οποίοι οργάνωναν τον γάμο τους τα τελευταία 2 χρόνια με κάθε λεπτομέρεια για τους 275 καλεσμένους τους. Όταν κατάλαβαν ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν ανέφικτος, ακύρωσαν τα bachelor parties και αποφάσισαν να μεταφέρουν τους εορτασμούς για τον επόμενο χρόνο. Παρόλα αυτά, μην μπορώντας να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, παντρεύτηκαν την προκαθορισμένη ημερομηνία με καλεσμένους μόνο τους γονείς τους και με τη βοήθεια της planner τους που στον γάμο είχε και το ρόλο της τελετάρχη. Το πανέμορφο Plan B του γάμου τους περιελάμβανε ανταλλαγή συναισθηματικών όρκων, ένα cozy και οικογενειακό δείπνο, τις πιο μαγικές φωτογραφίες γάμου και, φυσικά, την απόλυαση της ημέρας αυτής μέχρι το τελευταίο της λεπτό. Άλλωστε, σε έναν χρόνο θα έχουν την ευκαιρία να τελέσουν και έναν ανοιχτό γάμο, παρέα και με τους 275 καλεσμένους τους. 2 γάμοι, 2 γιορτές, 2 νυφικά, πολλή αγάπη!

Ο γάμος έλαβε χώρα στο σπίτι των γονιών του Sam, στην παραθαλάσσια περιοχή Swampscott.Η νύφη δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει το zoom για τον γάμο της, παραμόνο για την αγαπημένη της γιαγιά που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει λόγω κορωνοϊού.Το πρώτο φιλί του ζευγαριού μετά την τελετή, στην οποία ο γαμπρός φόρεσε το παραδοσιακό εβραϊκό κιπά.Μετά την τελετή, τράβηξαν τις πιο φανταστικές γαμήλιες φωτογραφίες.Στο δείπνο, σε κάθε θέση είχαν τυπώσει καρτέλες με το όνομα, τη φωτογραφία και ένα fun fact για τον καθένα. Μάλιστα, είχαν ετοιμάσει και ένα ξεχωριστό cocktail για κάθε παρευρισκόμενο σύμφωνα με το αγαπημένο του ποτό, κάτι που δεν θα ήταν εφικτό να συμβεί και για τους 275 καλεσμένους του κανονικού γάμου.Mr & Mrs Andler.

Αν και τα δικά σας σχέδια αναβλήθηκαν προσωρινά, να ξέρετε πως όταν στην εξίσωση υπάρχει η μεταβλητή Aγάπη, υπάρχει και διέξοδος!

Photos: Lynne Reznick Photography

Με πληροφορίες από: Boston Magazine

Διαβάστε επίσης…

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

«Και έζησαν αυτοί καλά»… μετά την πανδημία! Τι μέλλει γενέσθαι για τους γάμους

Όρκοι γάμου που αντάλλαξαν αληθινά ζευγάρια και θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει!