Aπότ τη Γωγώ Καρκάνη. 

Η Ευγενία και ο Αλέξανδρος ήταν έξι χρόνια μαζί, ήδη συγκατοικούσαν και παρόλο που ένας γάμος δεν ήταν ανέκαθεν στα πλάνα τους, τελικά αποφάσισαν να παντρευτούν στο δημαρχείο, κυρίως για το τυπικό της υπόθεσης. Μετά, για να περάσουν όλοι όμορφα, και οι ίδιοι και οι καλεσμένοι τους, επέλεξαν να οργανώσουν ένα κυριολεκτικά σπιτικό πάρτι, μόνο για καλούς φίλους.

Επειδή το δικό τους σπίτι δεν είχε τη χωρητικότητα και τις υποδομές, νοίκιασαν έναν μεγάλο ιδιωτικό κήπο, με πισίνα και βοηθητικό δωμάτιο, για μία ημέρα, στο Καβούρι, μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Παρόλο που χρειάστηκε να αυτοσχεδιάσουν σε πολλά, το αποτέλεσμα συνδύαζε την επαγγελματική οργάνωση με τον εφηβικό ενθουσιασμό – μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε όσοι βρεθήκαμε ανάμεσα στους πενήντα μόλις καλεσμένους, όλοι φίλοι μεταξύ μας και σχεδόν συνομήλικοι!

Πώς το κατάφεραν; Η Ευγενία μας εξηγεί:

img-7910.jpg

– Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, θέλαμε να κάνουμε κάτι για να περάσουμε όλοι καλά. Τη συγκεκριμένη ιδέα την “πέταξε” ο αδερφός μου και μας άρεσε πάρα πολύ. Αρχίσαμε λοιπόν να αναζητάμε σπίτια μέσω του Airbnb, με το σκεπτικό να κάνουμε ένα ολοήμερο πάρτι, για να είναι ο κόσμος χαλαρός και να μπορεί να έρθει με τα παιδιά το

– Βρήκαμε ένα σπίτι, αλλά από ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής άλλαξαν τα σχέδια και έπρεπε να αναζητήσουμε καινούριο. Η τελική επιλογή μας, όπου έγινε το πάρτι, ήταν στο Καβούρι. Το catering το βρήκα τυχαία, δεν μου το σύστησε κάποιος, αρχικά μου άρεσαν οι φωτογραφίες που είδα και, δοκιμάζοντάς το, ανακάλυψα ότι όλα ήταν πολύ νόστιμα.

img-8049.jpg

– Επιλέξαμε αποκλειστικά κρύο μπουφέ, για λόγους ευκολίας. Είχαμε επίσης μπάρμαν, ο οποίος παρασκεύαζε επιτόπου τρία κοκτέιλ, που είχαμε επιλέξει έτσι ώστε να καλύψουμε όλα τα γευστικά γούστα. Επιπλέον, είχαμε νοικιάσει μηχανήματα για μουσική – ευτυχώς έχουμε πολλούς φίλους DJs, που ανέλαβαν το πάρτι.

– Τον υπόλοιπο εξοπλισμό τον είχαμε αγοράσει εμείς, όπως τα φουσκωτά παιχνίδια για την πισίνα, τα μπαλόνια, αλλά και τα σερβίτσια. Χρειάστηκε και να αυτοσχεδιάσουμε σε κάποιες περιπτώσεις – για παράδειγμα, ο πάγος για τα ποτά δεν χωρούσε στο ψυγείο, οπότε βρήκαμε ένα τεράστιο κουτί με φελιζόλ και το κάναμε ψυγειάκι! Είχαμε στη διάθεσή μας τον χώρο από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις δώδεκα το βράδυ, επομένως εμείς τον οργανώσαμε και, στο τέλος του πάρτι, τον συμμαζέψαμε. Ευτυχώς μάς βοήθησαν πάρα πολύ και οι φίλοι.

img-7907.jpg

– Αν το ξαναέκανα από την αρχή, το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να μη νοικιάσω ένα σπίτι μόνο για λίγες ώρες αλλά για τρεις μέρες, να μείνουμε εκεί πριν και μετά. Να μην έχουμε το άγχος να μεταφέρουμε εκεί όλα τα πράγματα και μετά να τα μαζέψουμε μέσα στην ίδια μέρα. Να γίνουν όλα πιο ήρεμα.

– Παντρεύτηκα μεσοβδόμαδα με πολιτικό γάμο και, για τους κοντινούς συγγενείς, κάναμε αμέσως μετά ένα τραπέζι. Το πάρτι το έκανα το Σαββατοκύριακο και κάλεσα μόνο πολύ καλούς φίλους, οι οποίοιγνωρίζονται μεταξύ τους και ακούν την ίδια μουσική. Αυτό που θυμάμαι πιο έντονα ήταν ότι όλοι πέρασαν καλά, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Άλλοι χόρευαν, άλλοι κολυμπούσαν στην πισίνα, άλλοι κάθονταν στο γρασίδι. Γενικά είδα χαρούμενα πρόσωπα και αυτό με ικανοποίησε πάρα πολύ».

Must Read:

Ειρήνη & Αποστόλης: Ένας κομψός γάμος της COVID-era στη Θεσσαλονίκη

Κατερίνα & Χάρης: Rustic & chic καλοκαιρινός γάμος στην πανέμορφη Άνδρο!

Amanda & Kris: Ένας άκρως εντυπωσιακός γάμος στη Μονεμβασιά!

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!