Ο γάμος του Chris και του Erik πραγματοποιήθηκε σε ένα ξεχωριστό τοπίο γεμάτο έλατα στους πρόποδες του Κολοράντο με καλεσμένους τους πιο κοντινούς φίλους τους και τις οικογένειές τους. Οι ξύλινες λεπτομέρειες στον χώρο της τελετής και της δεξίωσης σε συνδυασμό με τα γραφιστικά σχέδια στις μπομπονιέρες, τα προκλητηρία, μέχρι και τις πινακίδες που σχεδιάσε ο ίδιος ο Chris και το καταπράσινο δάσος, μας έδωσαν τα ρουστίκ vibes που χρειαζόμαστε σε επίπεδο έμπνευσης για έναν φθινοπωρινό γάμο σε βουνό. Για το ζευγάρι, η ουσία ήταν να περάσουν όσο πιο πολύ ποιοτικό χρόνο μπορούσαν με τους φίλους και τις οικογένειές τους την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους. Απολαύστε τους ενώ ταυτόχρονα εντάξτε στο moodboard του δικού σας γάμου τις παρακάτω φωτογραφίες…

Η πιο μαγική φωτογραφία κάτω από το πανέμορφο φυσικό φως.Το ζευγάρι επέλεξε να ετοιμαστεί μαζί.Κατά τη διάρκια της τελετής αντάλλαξαν, πέρα από τους όρκους, και τα πιο ευτυχισμένα χαμόγελά τους.Επίσημα σύζυγοι.Η γαμήλια τούρτα και το candy bar κινήθηκαν στη χρωματική παλέτα και το mood της ρουστίκ διακόσμησης.Ο λόγος των γονιών και τα πρώτα δάκρυα συγκίνησης.Η κοπή της γαμήλιας τούρτας πάντα είναι υπόθεση συζυγική.Ο πρώτος χορός.Friends are the family we choose.

Με στοιχεία από το Gay Wedding & Marriage Magazine.

Διαβάστε επίσης…

Ένας πανέμορφος γάμος σε παραλία με καλεσμένους μέσω Zoom από κάθε γωνιά της γης!

Pride Month | Ellen DeGeneres & Portia de Rossi: Η συγκινητική γαμήλια τελετή με τους 19 καλεσμένους

Η αγάπη τα πάντα νικάει! Ζευγάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο γιορτάζει εν μέσω πανδημίας την 80η επέτειο γάμου του με ένα φιλί!