Όπως για πολλά ζευγάρια, έτσι και για την Kerry Anne και τον Michael Gordon ο κορωνοϊός ανέτρεψε τα σχέδιά τους και αντί για έναν ανοιχτό γάμο στις 26 Μαΐου, κατέληξαν στο νέο trend της εποχής, έναν micro wedding στον κήπο ενός ξενοδοχείου στις 6 Ιουνίου. Αυτό, όμως, που δεν ήξεραν είναι ότι η μοίρα θα τους έφερνε στο επίκεντρο των media και ότι ο γάμος τους θα γινόταν viral, αφού συνέπεσε με τη μεγαλύτερη διαμαρτυρία για τον θάνατο του George Floyd στη Φιλαδέλφεια και όλο το κίνημα «Black Lives Matter». Ο χρόνος σταμάτησε όταν ο γαμπρός και η νύφη περικυκλώθηκαν από τους διαδηλωτές με επευφημίες, σφυρίγματα και χειροκροτήματα και έτσι απλά έγιναν κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας. Δείτε τις φωτογραφίες του ζευγαριού από τη διαδήλωση, την προετοιμασία και την τελετή, έτσι όπως δημοσιεύτηκαν στο Vogue.com. 

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της νύφης.Ο γαμπρός περιμένει εναγωνίως να αντικρίσει τη μέλλουσα σύζυγό του.Η πρώτη συνάντηση του ζευγαριού πριν πουν το «Yes I Do».Η στιγμή που σταμάτησε τον χρόνο. Η εικόνα που πέρασε στην αιωνιότητα.Ο χώρος της τελετής στο ξενοδοχείο Logan στη Φιλαδέλφεια.Το ζευγάρι ζήτησε από τους 25 καλεσμένους τους να φορέσουν λευκά, έτσι ώστε να νιώθουν μέρος της τελετής.Το πρώτο τους φιλί ως Mr & Mrs Gordon.Η πιο επίκαιρη γαμήλια φωτογραφία. Το ζευγάρι είχε προνοήσει και είχε δώσει στους καλεσμένους του αντισηπτικά και μάσκες.Οι after wedding φωτογραφίες μπροστά από το ξενοδοχείο.Εξαιτίας της διαδήλωσης, το ζευγάρι συνέχισε τη γαμήλια φωτογράφιση σε μέρη της γειτονιά τους.

Κι ενώ αρχικά το ζευγάρι να ήθελε να κρατήσει ιδιωτική την τελετή του γάμου του, τα σχέδια τους ανατράπηκαν, καθώς βρέθηκαν στο επίκεντρο της wedding επικαιρότητας στην Αμερική. Γιατί τελικά τα γεγονότα θα σε οδηγήσουν εκεί ακριβώς που πρέπει να είσαι – ακόμα και τη στιγμή που παντρεύεσαι…

Με πληροφορίες από Vogue.com

Διαβάστε επίσης…

Ένας πανέμορφος γάμος σε παραλία με καλεσμένους μέσω Zoom από κάθε γωνιά της γης!

Breaking News | Αυξάνεται από το Σάββατο 6 Ιουνίου ο αριθμός των καλεσμένων που μπορείτε να έχετε στον γάμο σας

Η αγάπη τα πάντα νικάει! Ζευγάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο γιορτάζει εν μέσω πανδημίας την 80η επέτειο γάμου του με ένα φιλί!