Για όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια που παντρεύονται την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2017, αυτός ο χειμώνας θα είναι χειμώνας προετοιμασίας. Κάναμε μια σχετική έρευνα και βρήκαμε ποια είναι τα wedding trends που θα μείνουν πίσω στο 2016 και ποια θα πάρουμε μαζί το 2017! Πάρτε μολύβι και χαρτί, εμπνευστείτε και καλή επιτυχία!

Yes I do:

Σύγχρονη ματιά: Από το νυφικό μέχρι τη διακόσμηση, δώστε στον γάμο σας μια σύγχρονη, νεανική ματιά. Προτιμήστε minimal βιομηχανικές γραμμές και τολμήστε να εφαρμόσετε φρέσκιες ιδέες. Πείτε όχι σε βαριά στερεότυπα, κλισέ και έθιμα που δεν σας εκφράζουν, κάντε τον γάμο σας να μοιάζει με πάρτι και όχι κοινωνική εκδήλωση, φροντίστε να επιλέγετε με κριτήριο το τι αρέσει σε εσάς και όχι τι θα ικανοποιήσει τους άλλους.

2017-wedding-trends-3

Μαζί: Μην αφήνετε τον γαμπρό εκτός της διαδικασίας προετοιμασίας. Όσο ο γάμος σας αφορά εσάς, άλλο τόσο αφορά κι εκείνον. Δώστε του πρωτοβουλίες, ζητήστε τη γνώμη του σε όλα, φροντίστε να εμπλακεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Και το κυριότερο; Στη γαμήλια δεξίωση μείνετε ενωμένοι, διασκεδάστε μαζί, μη χωριστείτε! Τώρα πια είστε δύο και έτσι πρέπει να λειτουργείτε!

2017-wedding-trends-4

Οικολογική συνείδηση: Από τα λουλούδια που θα επιλέξετε, μέχρι τα προσκλητήρια, φροντίστε οι αποφάσεις που παίρνετε να είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Μην εκτυπώνετε άσκοπα, κι αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε χρησιμοποιήστε ανακυκλωμένο χαρτί. Μην επιλέγετε λουλούδια που δεν είναι διαθέσιμα αυτή την εποχή. Μην κάνετε σπατάλες. Εκμεταλλευτείτε την πρώτη ύλη που σας δίνει η εποχή του γάμου σας, κι αμέσως οι επιλογές σας θα είναι και πιο εύκολο να ικανοποιηθούν!

2017-wedding-trends-2

Βγάλτε τέλειες φωτογραφίες! Κάντε μια περιήγηση στο internet, χαζέψτε γαμήλιες πόζες, εμπνευστείτε, αυτοσχεδιάστε, παίξτε με τον φωτογράφο, διασκεδάστε, απολαύστε τη διαδικασία της φωτογράφισης! Βγάλτε γαμήλιες φωτογραφίες αυθόρμητες που σας εκφράζουν και όχι «στημένες»!

2017-wedding-trends-1

No I dont

Χειραψίες με τους καλεσμένους: Απαλλάξτε τους εαυτούς σας, τους συγγενείς και τους καλεσμένους από αυτό το «μαρτύριο»! Κανείς δεν απολαμβάνει αυτή τη διαδικασία, όπου το ζευγάρι παρά την υπερένταση πρέπει να υποστεί μια ατέλειωτη ορθοστασία, ενώ οι καλεσμένοι απευθύνουν τις πιο τυπικές ευχές. Καλέστε στον γάμο και τη δεξίωση αυτούς που πραγματικά θέλετε και δεχτείτε όλες τις ευχές μετά. Θα το χαρείτε όλοι περισσότερο.

2017-wedding-trends-6

Μεγάλη απόσταση από τον γάμο ως τη δεξίωση: Φροντίστε να βρείτε χώρους που συνδυάζονται ή ιδανικά βρίσκονται όλα στον ίδιο χώρο. Έτσι δεν «αποδυναμώνετε» το ένα από τα δύο, δεν κουράζεται κανείς, δημιουργείται μια διάχυτη ατμόσφαιρα χαράς που όσο περνάει η ώρα, απλά κορυφώνεται!

2017-wedding-trends-5

Πηγή: www.brides.com

Photos: Pinterest

Από την Εύα Ανυφαντή