Τον Σεπτέμβριο του 2021 ο όμιλος Pronovias και η Vera Wang, δύο μεγάλες δυνάμεις της bridal fashion industry, συνεργάστηκαν για να λανσάρουν το brand Vera Wang Bride προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από stylish και low budget νυφικά. Τώρα, μετά την επιτυχία του τελευταίου τους εγχειρήματος, το σχεδιαστικό δίδυμο λάνσαρε την πρώτη του bridesmaids collection, μια συλλογή που αποτελείται από 60 υπέροχα φορέματα για τις πιο stylish παράνυμφους και καλεσμένες.

Διαθέτοντας ποικιλία χρωμάτων και στιλ, από έντονα φούξια mermaid φορέματα μέχρι κομψά jumpsuits σε royal blue απόχρωση, κάθε δημιουργία έχει σχεδιαστεί για να καλύψει διαφορετικά γούστα παράνυμφων, πάντα με επίκεντρο το mixed and matched – μια τάση που ήρθε για να μείνει. Και το καλύτερο; Κάθε κομμάτι μπορεί εύκολα να φορεθεί ξανά μετά τη μεγάλη ημέρα.

 

 

«Για εμένα, η ίση συμμετοχή στη βιομηχανία της μόδας είναι το παν. Η μόδα ήταν κάποτε μόνο για τους πολύ πλούσιους και προνομιούχους και είχε περιορισμένη πελατεία. Ευτυχώς αυτό δεν ισχύει πλέον, και ο εκδημοκρατισμός της μόδας ελπίζουμε ότι αντανακλά τον εκδημοκρατισμό του κόσμου μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχεδιάστρια Vera Wang.

 

 

 

Must Read:

Τι πρέπει να κάνει η κουμπάρα το τελευταίο 24ωρο πριν τον γάμο

Το celebrity νυφικό με τις περισσότερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο ανήκει στη Hailey Bieber!

Αποκλειστικά στην Primalicia: High fashion νυφικά με την υπογραφή της iconic σχεδιάστριας Vera Wang!
Most Popular:

YID 22: Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής