Από την πόλη και τα ψώνια μέχρι τις βραδινές σας εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του honeymoon! Οι Waterbags είναι eco-friendly, φτιάχνονται στην Ελλάδα από 100% βαμβάκι, έχουν μοντέρνο origami like πατρόν και αμέτρητα σχέδια που είναι φτιαγμένα για όλους και όλες.

Καλλιτέχνης | Zoe Xemantilotou Neso Studio

Η τιμή τους είναι συμβολική, με τα έσοδα των πωλήσεων να χρηματοδοτούν προγράμματα και δωρεές για την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών και των απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας. Έτσι, με την αγορά μιας limited edition τσάντας συμβάλλουμε στο όραμα των Waterbags, να φέρουν την αλλαγή και να κάνουν την πρόσβαση στην παιδεία, τον πολιτισμό και την υγεία σε όλα τα μέρη της χώρας πιο εύκολη.

Καλλιτέχνης | Philippos Theodorides

Για το καλοκαίρι του 2021 οι Waterbags προσκαλούν 53 καταξιωμένους και ανερχόμενους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να κοσμήσουν με τα σχέδια τους τις τσάντες της φετινής συλλογής για καλό σκοπό. Οι Μαρία Φραγκουδάκη, Όλγα Μηλιαρέση Φωκά, Λεώνη Γιαγδζόγλου, Στέλλα Καπεζάνου, Ειρήνη Καραγιαννοπούλου, Βασίλης Καρούκ, Δάφνη Κωστoπούλου, Βασίλης Παπαγεωργίου, Ζωή Ξεμαντήλωτου, Isabel Dempsey, Tom Dempsey είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που μεταφέρουν τα σχέδια τους από τον καμβά στις Waterbags. Υπάρχουν όμως και οι μικροί ανερχόμενοι καλλιτέχνες του Νηπιαγωγείου της σχολής Μωραΐτη και του 2ου Νηπιαγωγείου Σκοπέλου που δημιούργησαν εντυπωσιακά σχέδια πέρα από κάθε φαντασία.

Καλλιτέχνης | Vasilis P. Karouk

Το κοινωνικό έργο των Waterbags για το 2021 επικεντρώθηκε στα νησιά της Σχοινούσας και της Σκοπέλου πραγματοποιώντας δωρεά σχολικού εξοπλισμού στο γυμνάσιο Σχοινούσας και κάνοντας δωρεά 40 μαρμάρινων βάσεων για παγκάκια στον λιμένα της Σκοπέλου. Από το 2018 μέχρι σήμερα το brand στηρίζει και παρέχει έμπρακτα τη βοήθεια του σε όλη τη νησιωτική χώρα, αλλά και την Αττική. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές δράσεις είναι αυτή που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2020, σε συνεργασία με το The Home Project, στο οποίο έγινε δωρεά 100 μασκών για ανήλικους πρόσφυγες, που φιλοξενεί στις δομές του. Στοχεύοντας στην καταπολέμηση του Covid-19 και τη στήριξη του υγειονομικού συστήματος της νησιωτικής χώρας, οι Waterbags έχουν δωρίσει μέχρι στιγμής 6.500 μάσκες και ιατρικό εξοπλισμό.

Καλλιτέχνης | Vasilis Papageorgiou

Yes I Do Info: Θα τις βρείτε στα πωλητήρια του μουσείου Μπενάκη, MOMus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Γκαλερί Ζουμπουλάκη, ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία GB Corner Gifts & Flavors και New Hotel, πωλητήριο του Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Snfccstore και σε ακόμη 40 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Waterbags

Website: waterbags.gr

Facebook: Waterbags

Instagram: @water_bags

Must Read:

Honeymoon destinations: Ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί, για γερές δόσεις θετικής ενέργειας

Τα 10 Instagram couple accounts που πρέπει να ακολουθήσετε σήμερα, πριν οργανώσετε το honeymoon!

Εσείς τι τύπος honeymooner είστε; #wanderers, #foodlovers, #partyanimals ή #sportslovers;

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!