Επιτέλους οι δυο σας! Ο γάμος τελείωσε, ο καθένας επέστρεψε στο σπίτι του, οι εκκρεμότητες έκλεισαν.Το μόνο που μένει, είναι να απολαύσετε τον πρώτο χρόνο ως νιόπαντροι. Και είναι πραγματικά στο χέρι σας να σας μείνει αξέχαστος.

1.Ταξιδέψτε: Πάρτε τις άδειές σας μαζί και κάντε ένα road trip, ή ένα εξωτικό ταξίδι. Με διάθεση χαλαρή και ξέγνοιαστη, όπως όταν ήσασταν φοιτητές. Φροντίστε να έχει περάσει λίγος καιρός από τον γάμο για να σας έχει φύγει η ένταση και η κούραση. Μόνο τότε θα το απολαύσετε.

niopantroi-52.Ασχοληθείτε με τα δώρα του γάμου: Θα αλλάξετε ορισμένα, θα θέσετε καινούργιες συσκευές σε λειτουργία, θα τοποθετήσετε τα έπιπλα ή τα έργα τέχνης που σας δώρισαν στο σπίτι…Σημασία έχει να το κάνετε μαζί, σαν παιχνίδι!

3.Φτιάξτε το σπίτι σας: Ακόμα κι αν μένατε μαζί πριν τον γάμο, είναι μια καλή ευκαιρία για ανανέωση. Επιπλέον μπορεί με τα χρήματα που συγκεντρώσατε από τον γάμο να αγοράσετε κάτι καινούργιο που έλειπε από το «νοικοκυριό» σας.

4.Βάλτε το επίθετο του συζύγου σας δίπλα στο δικό σας: Όχι μόνο για να τον τιμήσετε, αλλά κι επειδή είναι μια όμορφη vintage συνήθεια που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

5.Συζητήστε για παιδιά: Καλό είναι να πάρετε οι δυο σας τις αποφάσεις σε αυτό το θέμα και να μην επιτρέψετε σε κανέναν «τρίτο» να παρέμβει.

niopantroi-16.Να έχετε καλή διάθεση: Να ξυπνάτε μαζί το πρωί, να παίρνετε πρωινό, όποιος γυρίζει πρώτος να βάζει μουσική και να στρώνει το τραπέζι περιμένοντας τον άλλο, να κάνετε μικρές εκπλήξεις ο ένας στον άλλο. Να φτιάχνετε ο ένας τη διάθεση του άλλου.

niopantroi-27.Όχι παράλογες απαιτήσεις: Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε εσείς ούτε ο σύντροφός σας. Όσο πιο νωρίς το αποδεχτείτε, τόσο το καλύτερο.

8.Αποφασίστε μαζί το μέλλον: Βάλτε κοινούς στόχους, προγραμματίστε, αποταμιεύστε. Είστε ομάδα κι έτσι πρέπει να λειτουργείτε.

niopantroi-39.Κοινές συνήθειες: Γυμναστήριο ή τρέξιμο, σινεμά ή θέατρο, μαθήματα χορού ή σεμινάρια φωτογραφίας. Υπάρχουν ένα σωρό επιλογές, αρκεί να μπείτε σε διαδικασία και να κάνετε μια δράση ή να μπείτε σε μία ομάδα μαζί.

niopantroi-410.Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας «καταπιεί»: Το πιο σημαντικό, είναι να συνειδητοποιήσετε πως αυτό τον πρώτο χρόνο θέτετε τις βάσεις για την υπόλοιπη κοινή σας ζωή. Μην αφήνεστε, μην αναβάλετε πράγματα, μην απογοητεύεστε, μην παραιτείστε. Έχετε το πιο σημαντικό: ο ένας τον άλλο.

niopantroi-6

Πηγή: www.stylemepretty.com

Από την Εύα Ανυφαντή