Αν το ειδυλλιακό περιβάλλον, οι premium υπηρεσίες και οι VIP εμπειρίες ήταν μέχρι τώρα όλα όσα αναζητούσαν τα newly married ζευγάρια που έψαχναν προορισμό για τον μήνα του μέλιτος, φέτος, λόγω συνθηκών, έχει προστεθεί ακόμα ένα κριτήριο: η ασφάλεια και η τήρηση των κανόνων υγιεινής. Και όλα αυτά σε συνδυασμό, τα βρήκαμε στα Aldemar Resorts.

Για τον όμιλο Aldemar, με εμπειρία 30 χρόνων στη φιλοξενία, η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι συνυφασμένη με τη λειτουργία όλων των ξενοδοχειακών του μονάδων, από την πρώτη στιγμή λειτουργίας τους. Ειδικά γι’ αυτό το καλοκαίρι, όμως, έχουν ληφθεί ορισμένα επιπλέον μέτρα, τα οποία σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια του άρθρου.

Online Registration

To registration γίνεται πλέον ηλεκτρονικά, με σκοπό την επιτάχυνση της διαδικασίας του check-in και την ελαχιστοποίηση επαφής μεταξύ επισκεπτών-εργαζομένων. Ακόμα, οι κάρτες-κλειδιά απολυμαίνονται, ενώ έχει διευρυνθεί το ωράριο ανάμεσα σε check-out και check-in (11:00-15:00) προκειμένου να γίνεται ακόμα πιο διεξοδικός καθαρισμός και αερισμός των δωματίων.

Άρτια εκπαιδευμένη ομάδα

Με το που φτάσει κανείς σε οποιοδήποτε από τα ξενοδοχεία Aldemar αντιλαμβάνεται αμέσως τη διαφορά. Εδώ, η έμπειρη ομάδα είναι άρτια εκπαιδευμένη και ενημερωμένη για τα πρωτόκολλα υγιεινής, τηρεί με αυστηρότητα και ευλάβεια τις αποστάσεις ασφαλείας και τους κανόνες υγιεινής και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα ατομικής προστασίας. Επιπλέον, το προσωπικό ελέγχεται καθημερινά πριν την έναρξη εργασίας για τυχόν συμπτώματα Covid-19.

Bon Appétit 

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των ξενοδοχειακών μονάδων Aldemar είναι οι αμέτρητες επιλογές σε εστιατόρια και μενού. Πλέον σε όλα, από τα πιο γκουρμέ με διεθνή κουζίνα μέχρι τα μπαρ, πραγματοποιείται υποχρεωτική χρήση αντισηπτικού, ενώ ο υπεύθυνος υποδοχής φροντίζει για τη σωστή κατανομή θέσεων. Επίσης, τα μενού προσφέρονται σε ηλεκτρονική μορφή, το ίδιο και οι κρατήσεις και, βέβαια, τα τραπεζοκαθίσματα απολυμαίνονται αμέσως μετά τη χρήση τους. Σε ό,τι αφορά τον πρωινό μπουφέ αλλά και τα εστιατόρια με μπουφέ, το σερβίρισμα γίνεται αποκλειστικά από το προσωπικό με χρήση ατομικών σκευών, ενώ έχουν αυξηθεί οι επιλογές μεριδοποιημένων πιάτων.

Safe by the pool

Όλα τα ξενοδοχεια Aldemar είναι χτισμένα δίπλα σε μεγάλες παραλίες και διαθέτουν πολλές πισίνες, τόσο ιδιωτικές όσο και κοινόχρηστες. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως στις πλαζ του ξενοδοχείου και στις πισίνες διατηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στις ξαπλώστρες και τα καθίσματα βάσει των νέων επίσημων οδηγιών, τηρείται μέγιστος αριθμός λουόμενων εντός της πισίνας, οι ξαπλώστρες, τα καθίσματα και ο υπόλοιπος εξοπλισμός απολυμαίνονται σε τακτική βάση, ενώ η ποιότητα του νερού των πισινών ελέγχεται συστηματικά.

Τέλος, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους βρίσκονται σταθμοί αντισηψίας χεριών και το προσωπικό φροντίζει για τον συνεχή, φυσικό αερισμό όλων των κλειστών χώρων. Επίσης, όλα τα καταστήματα και οι συνεργάτες του ομίλου ακολουθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τώρα που γνωρίζετε πως τα Aldemar Resorts είναι ο πιο ασφαλής προορισμός για honeymooners, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ποιος προορισμός -Ολυμπία ή Κρήτη- σας ταιριάζει…

Διαβάστε επίσης…

Aldemar Resorts | Εσείς τι τύπος honeymooner είστε; Κάντε ένα test και βρείτε τα θέρετρα που σας ταιριάζουν!

Destination Dream Wedding at Aldemar Resorts

Γάμος με 2 κινήσεις στα Aldemar Resorts…