Οι γάμοι του καλοκαιριού είναι συνδεδεμένοι με honeymoon στα ελληνικά νησιά και τα ταξίδια στα όμορφα νησιά μας είναι συνδεδεμένα με τη SEAJETS, την εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως που εξυπηρετεί συνολικά 33 λιμάνια και περισσότερες από 330 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο και Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Φωτογραφία από @Seajets (Facebook)

Αν ονειρεύεστε ρομαντικές διακοπές με το ταίρι σας, ατελείωτα ηλιοβασιλέματα, κρυστάλλινες παραλίες και χαλαρές βόλτες σε γραφικά σοκάκια, η SEAJETS μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρό σας για ένα αξέχαστο ταξίδι του μέλιτος!

Γνωρίζατε ότι οι τρεις πιο διάσημοι προορισμοί στον πλανήτη για ρομαντικές διακοπές βρίσκονται στις πανέμορφες Κυκλάδες; Η Θήρα, η Μήλος και η Φολέγανδρος περιμένουν τα ερωτευμένα ζευγάρια, για να τους χαρίσουν υπέροχες, ειδυλλιακές στιγμές κάτω από τον ήλιο του καλοκαιριού.

Φωτογραφία από Dan (Unsplash)

Άνεση, ταχύτητα, ασφάλεια

Ακόμη κι αν επιλέξετε να τελέσετε τον γάμο σας σε κάποιο από τα κυκλαδίτικα στολίδια του Αιγαίου, η SEAJETS είναι πάντα δίπλα σας για να μεταφέρει εσάς και τους καλεσμένους σας άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας. Εξάλλου οι γάμοι στα νησιά τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη δόξα, καθώς δεν είναι μόνο εκείνοι που ακολουθούν τις παραδόσεις που τα επιλέγουν, αλλά και όλοι όσοι αναζητούν κάτι εναλλακτικό, διαφορετικό, ακόμη και πρακτικό πολλές φορές, κάτι ήσυχο με λίγους και καλούς καλεσμένους, που θα λειτουργήσει και σαν γαμήλιο ταξίδι.

Φωτογραφία από @Seajets (Facebook)

Covid-safe ταξίδια στο Αιγαίο

Η SEAJETS με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο επιβατικό κοινό, εφαρμόζει αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα στο σύνολο του στόλου της, σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες Αρχές. Με κύριο μέλημα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με στόχο την προστασία των επιβατών και του πληρώματος των πλοίων της, διαθέτοντας εξοπλισμό κλιματισμού με ειδική εξελιγμένη τεχνολογία που προσφέρει ενισχυμένη απορροφητική ικανότητα και αποτελεσματικότητα ανάλογη των αεροπλάνων.

WorldChampion Jet, το γρηγορότερο ταχύπλοο στον κόσμο που κατέχει ρεκόρ Guinness για την ταχύτητά του

Είτε για ρομαντικό honeymoon είτε για τον απόλυτο destination wedding, ο ταχύτερος δρόμος προς το Αιγαίο είναι αναμφισβήτητα η SEAJETS!

SEAJETS

Website: www.seajets.gr/el/

Facebook: @Seajets

Instagram: @seajetsgr

Must Read:

Honeymoon | 5 μητροπόλεις για urban ζευγάρια

Πού θα περάσεις καλά στο ταξίδι του μέλιτος, ανάλογα με το ζώδιό του

Εσείς τι τύπος honeymooner είστε; #wanderers, #foodlovers, #partyanimals ή #sportslovers;

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!