Συμβουλή, προτροπή ή φιλική προειδοποίηση. Πάρτο όπως θες… Για να ανοίξεις ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σου, πρέπει σίγουρα να έχεις αφήσει πίσω απωθημένα και να έχεις κλείσει κάθε είδους εκρεμμότητες… Και ποιες είναι αυτές;

1. Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά… με τις κολλητές!

Απαραίτητο και καθόλου ασήμαντο, είναι κάτι που θα μετανιώσεις αν δεν το έχεις πραγματοποιήσει. Αναμνήσεις που θα θυμάσαι για πάντα, συναισθήματα ανεμελιάς που θα σε γυρνάνε ευχάριστα πίσω στο χρόνο…

yes-i-do-girlfriends-trip.jpg

2. Χωρίς δεκάρα, πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό μου;

Ανεξαρτήτως γάμου, πρέπει από νωρίς να έχεις μάθει να κάνεις σωστή διαχείριση των οικονομικών σου. Αργότερα, θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου!!!

yes-i-do-money-euros.jpg

3. Πιο καλή η μοναξιά…

Είναι σημαντικό πριν κάνεις το επόμενο βήμα να έχεις φροντίσει να ζήσεις για κάποιο καιρό μόνη σου. Μέσα από αυτή την κατάσταση θα γνωρίσεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου που δεν ήξερες. Τόλμησέ το…

yes-i-do-happy-living-alone-home.jpg

4. Η καλή νοικοκυρά…

Όσο κι αν το αποφεύγεις, κάποια στιγμή θα συμβεί! Όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο. Μαγειρική, σκούπισμα, ξεσκόνισμα, σιδέρωμα, έννοιες με τις οποίες θα πρέπει να εξοικειωθείς.

yes-i-do-housewive-chores.jpg

5. Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια…

Διασκέδασέ το όσο μπορείς. Κανείς δεν θέλει να έχει απωθημένα και να επιθυμεί τη ζωή που δεν έζησε.

yes-i-do-having-fun-getting-out-diaskedasi.jpg

6. Σοβαρή σχέση σημειώσατε Χ

Μία σοβαρή σχέση πρέπει να υπάρχει στο ενεργητικό σου. Θα αναθεωρήσεις πολλά, θα κάνεις λάθη και θα βγεις πιο δυνατή. Έτοιμη πλέον για τη σχέση ζωής που σε περιμένει!

yes-i-do-serious-relationship.jpg

7. Fear not!

Ο γάμος μπορεί να σου προκαλεί δέος και μόνο σαν σκέψη. Έχοντας όμως έρθει αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερούς σου φόβους ίσως τελικά ο θεσμός μοιάζει piece of cake!

yes-i-do-fear.jpg

8. A hobby a day keeps the doldrums away!

Ένα χόμπι σού είναι απαραίτητο! Μία ώρα της ημέρας που θα αφιερώνεις στον εαυτό σου, κάνοντας κάτι που αγαπάς. Από ζωγραφική πώς πάμε;

yes-i-do-hobby-painting.jpg

9. Dream Job

Το να έχεις βρει την ιδανική δουλειά μοιάζει κομματάκι δύσκολο. Όμως το να βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο είναι το παν! Τα πράγματα είναι απλά: ξέρεις τί θέλεις, είσαι αποφασισμένη και είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην προσωπική σου ευτυχία.

yes-i-do-dream-job-reaching-for-the-stars.png

10. We are family!

 Πέρνα όσο πιο πολύ χρόνο μπορείς με την οικογένειά σου και συγκεκριμένα με τα αδέρφια σου. Μεγαλώνοντας οι υποχρεώσεις πληθύνουν και οι στιγμές να βρεθείτε δυστυχώς λιγοστεύουν. Γι’αυτό κάνε κάτι τώρα που μπορείς!

yes-i-d-family.jpg

Διαβάστε επίσης…

Αυτές είναι οι 10 must-have φωτογραφίες με το νυφικό σας

18 πράγματα για το γάμο που μάθαμε από το Instagram των νιόπαντρων celebrities!

10 τρόποι να ζητήσεις από την κολλητή σου να γίνει κουμπάρα σου!