Η αγάπη δεν γνωρίζει φύλο, χρώμα, γλώσσα ή ηλικία και πάντα εκφράζεται με τον ίδιο τρόπο. Πώς είναι άραγε να σου απαγορεύεται η δυνατότητα να ενώσεις για πάντα τη ζωή σου με το άλλο σου μισό; Θα λέγαμε σκληρό και ανούσιο. Με αφορμή τον Ιούνιο που έχει καθιερωθεί ως LGBT Pride Month συλλέξαμε φωτογραφίες same-sex γάμων που εξυμνούν τον αληθινό έρωτα, συγκινούν με την αυθεντικότητα της στιγμής και είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν να πιστέψετε -αν δεν το κάνατε ήδη- στην πραγματική αγάπη.

Η έκφραση στα πρόσωπά τους αποκαλύπτει όλες τις εκφάνσεις της ευτυχίας!Η στιγμή μετά το «Yes I Do» και το «επιτέλους»! Το πιο συγκινητικό πράγμα είναι να μπορείς να μοιραστείς τα συναισθήματα αγάπης με το άλλο σου μισό.Boho style και ευτυχισμένες νύφες.Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα ιστορικό σπίτι στη Νέα Ορλεάνη.Η στιγμή πριν από την πρώτη συνάντηση: ανυπομονησία και γρήγοροι χτύποι της καρδιάς.Matchy-matchy jackets για τις μελλόνυμφες.Happily married and very much in love.Να βρείτε έναν σύντροφο να σας κοιτάει έτσι ακριβώς. Και η ζωή σας θα μοιάζει με ένα ηλιόλουστο πρωινό με αεράκι ενώ ξεκουράζεστε πάνω σε μια αιώρα.Η στιγμή που ακόμη δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις.

 Η αγάπη δεν μπορεί να μετρηθεί, δεν μπορεί να κρυφτεί και να αποσιωπηθεί και όπως έγραφαν τα παιδικά παραμύθια πάντα θα βρίσκει τον δρόμο της! 

Με φωτογραφίες στοιχεία και φωτογραφίες από το Brides.com

Yes I  Do Fact

Ο Ιούνιος έχει θεσπιστεί ως LGBT Pride Month για να τιμήσει τις μάχες που έλαβαν χώρα από τα τέλη του Ιουνίου έως τις αρχές του Ιουλίου του 1969 στο Stonewall Inn της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε μέλη της gay κοινότητας και αστυνομικές δυνάμεις, ένα γεγονός-καταλύτη στη σύγχρονη διεκδίκηση των LGBT δικαιωμάτων.

Διαβάστε επίσης…

Black Lives Matter | Kerry Anne & Michael: Ο viral γάμος-σύμβολο ελπίδας και αγάπης

Pride Month | Ellen DeGeneres & Portia de Rossi: Η συγκινητική γαμήλια τελετή με τους 19 καλεσμένους

Oι viral φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου: Same-sex γάμος με εξωφρενικό στιλ και άρωμα Bollywood