Λίγο πριν δώσετε όρκους αιώνιας αγάπης, ίσως σκέφτεστε ότι μπορεί να υπάρχει ένα εγχειρίδιο με όλα εκείνα τα πράγματα που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου, αλλά θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι υπάρχουν καταστάσεις με τις οποίες θα έρθετε αντιμέτωποι μόνο αφού κάνετε το μεγάλο βήμα.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να είστε προετοιμασμένοι πριν ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Διαφωνίες για το Netflix!

Ετοιμαστείτε για ώρες συζητήσεων ανάμεσα στο “Breaking Bad” και το “Blacklist”. Θα αφιερώσετε πολύ χρόνο μιλώντας για το ποια σειρά θα παρακολουθήσετε και τελικά δεν θα καταλήξετε πουθενά! Το Netflix είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο του γάμου!

Φωτογραφία από jeshoots.com (Pexels)

Θα υπάρχουν συγγενείς που θα γκρινιάζουν!

Μόνο εσείς πρέπει να ορίσετε πώς έχετε ονειρευτεί τον γάμο σας και ποιους θέλετε να έχετε στο πλευρό σας αυτή την τόσο σημαντική στιγμή.  Καλώς ή κακώς, θα πρέπει όλοι να σεβαστούν τις αποφάσεις σας. Ωστόσο, θα υπάρχει πάντα εκείνος ο συγγενής που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε στον γάμο σας!

Το σπίτι θα είναι το καταφύγιό σας

Με τον γάμο ξεκινά ένα εντελώς νέο επίπεδο άνεσης. Έχετε ξοδέψει αρκετά χρόνια με αυτό το άτομο και είναι ασφαλές να πούμε ότι ο χρόνος που θα περνάτε μαζί στο σπίτι, βλέποντας Netflix και χαλαρώνοντας, είναι καλύτερος από οποιαδήποτε έξοδο!

Φωτογραφία από Toa Heftiba (Unsplash)

Πολλές συζητήσεις θα γίνονται στην τουαλέτα!

Στοιχηματίζουμε ότι δεν γνωρίζατε πως θα ξοδεύατε τόσο πολύ χρόνο με τον σύζυγό σας στο μπάνιο. Ναι, όλοι έχουμε πολλά να κάνουμε και μερικές φορές πρέπει να συζητάμε για το βραδινό γεύμα ενώ βουρτσίζουμε μαζί τα δόντια μας!

Υπάρχουν βράδια που θα κοιμάστε τσακωμένοι

Η ιδέα ότι εσείς και ο σύντροφός σας θα επιλύετε πάντα τις διαφωνίες σας πριν πάτε για ύπνο δεν είναι ρεαλιστική. Μερικές φορές είναι καλύτερα να κοιμηθείτε τσακωμένοι, ώστε να μπορείτε να συζητήσετε με καθαρό μυαλό την επόμενη μέρα.

Φωτογραφία από yanalya (Freepik)

Εξοικειωθείτε με τις ιδιοτροπίες του συντρόφου σας

Γνωρίζετε πώς είναι ο σύντροφός σας να ρίχνει τα άπλυτα ρούχα του στο πάτωμα ακριβώς δίπλα από το πλυντήριο; Αυτή η συνήθεια δεν θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας μόνο και μόνο επειδή σας έκανε πρόταση γάμου! Τα πράγματα που τον βλέπετε να κάνει τώρα, είναι τα πράγματα που θα τον δείτε να κάνει αργότερα, όταν θα παντρευτείτε.

Θα έχετε αμφιβολίες

Με τον ίδιο τρόπο που είχατε αμφιβολίες σχετικά με την αγορά του αυτοκινήτου σας ή την καλύτερη επιλογή καριέρας, θα υπάρχουν στιγμές που θα ξαπλώνετε στο κρεβάτι και θα αναρωτιέστε εάν αυτό είναι το άτομο που πρόκειται να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί του. Είναι εντελώς ανθρώπινο!

Φωτογραφία από petr ovralov (Unsplash)

YES I DO TIP: Κάθε γάμος είναι ένα ταξίδι που μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει να έχουμε δίπλα μας. Αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σας φοβίζει. Απολαύστε το!

Must Read:

Spice up your life! 10 συμβουλές για να αναθερμάνετε τη σχέση σας

Πώς θα κάνετε έναν ευτυχισμένο γάμο! Οι celebrities του Χόλιγουντ μοιράζονται τα marital tips τους!

Μπορεί η απιστία να είναι το μυστικό για έναν μακροχρόνιο και ευτυχισμένο γάμο;

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!