Δροσερά χαμόγελα, beauty sessions, υπέροχη φιλεξονία ήταν μόνο λίγα από τα όσα έγιναν πριν λίγες μέρες στο πιο girly summer pool party σε ένα κλειστό κάλεσμα που διοργάνωσε το Yes I Do μαζί με την LIERAC Paris στο Politia Tennis Club.

yes-i-do-lierac.jpg

The Party

Girls Day! Μαζί με την LIERAC Paris το Yes I Do χάρισε σε 10 τυχερές και τις φίλες τους μια μέρα αφιερωμένη στα κορίτσια και στην ομορφιά στο Politia Tennis Club. Τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία για μια μέρα να χαλαρώσουν, να απολαύσουν υπέροχα κοκτέιλ και να ενημερωθούν για ό,τι αφορά το δέρμα τους και τις ανάγκες του από την LIERAC Paris και την Έλενα Πιτταράκη. 

Beauty Session

Ενυδάτωση, οξυγόνωση, επαναπύκνωση. Το βασικό τρίπτυχο της επιτυχίας για ένα λαμπερό και υγιές δέρμα όλο τον χρόνο αλλά ειδικότερα τώρα το καλοκαίρι υπήρξε το βασικό θέμα συζήτησης στο beauty session που πραγματοποιήθηκε από την LIERAC Paris. Οι 20 τυχερές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πραγματικές ανάγκες του δέρματός τους, να έρθουν σε επαφή με τα προϊόντα της σειράς Hydragenist αλλά και την αντηλιακή σειρά προστασίας Sunissime. 

yes-i-do-lierac-6.jpg

yes-i-do-lierac-7.jpg

The Location

Υπέροχες γεύσεις και δροσερά κοκτέιλ πλαισίωσαν το brunch που είχε ετοιμάσει το προσωπικό του Politia Tennis Club ενώ ο υπέροχος χώρος του με την πισίνα έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις τυχερές να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης by the pool! 

yes-i-do-lierac-1.jpg

yes-i-do-lierac-2.jpg

yes-i-do-lierac-3.jpg

yes-i-do-lierac-4.jpg

yes-i-do-lierac-5.jpg

Δείτε περισσότερα εδώ & εδώ 

Photos: Αλέξανδρος Μακρής 

Διαβάστε επίσης…

Το τελετουργικό της νυφικής περιποίησης φέρει το όνομα Lierac Paris

Politia Tennis Club: Οργανώνουμε μαζί τον γάμο των ονείρων σας

B for Bachelorette: Το νέο project του Yes I Do