16 διαφορετικές προσωπικότητες, ταλαντούχοι Έλληνες σχεδιαστές και ένας και μοναδικός κοινός στόχος. Να γίνουν όλοι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών για το Όραμα Ελπίδας.

Την Δευτέρα 07 Νοεμβρίου η ομάδα του Yes I do μαζί με τους ταλαντούχους KK Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou δημιούργησαν το πιο όμορφο project. Συγκέντρωσαν 16 διαφορετικές προσωπικότητες από το χώρο των media & των τεχνών με ένα κοινό στόχο, όλοι τους να φωτογραφηθούν με κοσμήματα και ρούχα Ελλήνων Σχεδιαστών, να ενημερωθούν και να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών για το Όραμα Ελπίδας.

Από το πρωί η Παναγιώτα Καραφυλλίδου, Κοινωνική Λειτουργός της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών “Όραμα Ελπίδας” ξεκίνησε να ενημερώνει τους φωτογραφιζόμενους για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να γίνει δότης. Όλοι – μα όλοι – έσπευσαν αμέσως να συμμετέχουν και να δώσουν ένα μικρό δείγμα από το σάλιο τους που αρκεί  μόνο για να σώσει μια ζωή!

Παρακάτω ακολουθεί το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της ημέρας.

Η Παναγιώτα Καραφυλλίδου, Κοινωνική Λειτουργός της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών "Όραμα Ελπίδας" ενημερώνει για την διαδικασία.
Η Παναγιώτα Καραφυλλίδου, Κοινωνική Λειτουργός της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών “Όραμα Ελπίδας” ενημερώνει για την διαδικασία.
Ο Πραξιτέλης Λύκος των KK Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou συμπληρώνοντας την αίτηση με τα στοιχεία για τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών
Ο Πραξιτέλης Λύκος των KK Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou συμπληρώνοντας την αίτηση με τα στοιχεία για τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.
Η Αλίκη Δρακούλη της Act&React
Η Αλίκη Δρακούλη της Act&React
H Ζωή Δρακούλη της Act&React μαζί με την Παναγιώτα Καραφυλλίδου του Οράματος Ελπίδα
H Ζωή Δρακούλη της Act&React μαζί με την Παναγιώτα Καραφυλλίδου του Οράματος Ελπίδα.
Η Αννούσα Μελά aka mystyleforecast.com
Η Αννούσα Μελά aka mystyleforecast.com

img_6148

H ηθοποιός Αλεξάνδρα Αϊδίνη γίνεται δότρια.
H ηθοποιός Αλεξάνδρα Αϊδίνη γίνεται δότρια.
Η Μαίρη Ρετσίνα ραδιοφωνική παραγωγός του Hit889
Η Μαίρη Ρετσίνα ραδιοφωνική παραγωγός του Hit889.

img_6252

H μουσικός Μαριέττα Φαφούτη γίνεται δότρια.
H μουσικός Μαριέττα Φαφούτη γίνεται δότρια.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών:

Γίνεσαι δότης δίνοντας απλά λίγο σάλιο με μια μπατονέτα.

Αν είσαι τυχερός και βρεθείς συμβατός δότης, τότε οι υπεύθυνοι του Οράματος επικοινωνούν μαζί σου για να δουν αν ισχύει η επιθυμία σου να βοηθήσεις.

Η συλλογή μοσχεύματος, γίνεται χωρίς πόνο και ταλαιπωρία, με συλλογή αιμοποιητικών κυττάρων από το περιφερικό αίμα. Σαν να δίνεις αίμα!

Δυστυχώς το 70% των ασθενών δε βρίσκουν συμβατό δότη μέσα στην οικογένειά τους και θα πρέπει να αναζητηθεί, μη συγγενής, εθελοντής δότης από το Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Aν εργάζεσαι σε μια μεγάλη εταιρία, κάλεσε στο Όραμα και θα έρθουν εκεί να πάρουν δείγματα από όλους όσοι επιθυμούν. Δεν χρειάζεται καν να πας στο Όραμα εσύ!

Εναλλακτικά μπορείς να συμπληρώσεις ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής εδώ (http://www.oramaelpidas.gr).

 

%cf%8c%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b1%cf%82-logo

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τους Παναγιώτα Καραφυλλίδου του “Όραμα Ελπίδας”KK Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou, Κώστα Κόκκινο του This is not Another Agency και Γιώργο Καπλανίδη για τη φωτογράφιση των συμμετεχόντων (όπου σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και το επίσημο φωτογραφικό υλικό) και τέλος τους φωτογραφιζόμενους Ζωή Δρακούλη, Αλίκη Δρακούλη, Ελένη Στασινοπούλου, Αννούσα Μελά, Χριστίνα Κοροβέση, Μαριέττα Φαφούτη, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, Άγγελο Τριάντη, Μυρτώ Κάζη, Θάνια Φραγκίδου, Αργυρώ Γιακούμα, Μαίρη Ρετσίνα, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μαρία Καβογιάννη & Τίνα Άστρα .

Όραμα Ελπίδας Στοιχεία επικοινωνίας

Website: www.oramaelpidas.gr

Email: info@oramaelpidas.gr

Τηλέφωνο:  210 7775615-6

Hashtag: #KommatiApoEmena

Από την Αργυρώ Γιακούμα