Συνήθως οι πολιτικοί γάμοι γίνονται το πρωί και πολλά ζευγάρια καλούν λίγους φίλους για ένα brunch αμέσως μετά. Μπορεί αυτό να εξελιχθεί σε ένα κεφάτο party; Και αν ναι, πώς;

Όλα είναι δυνατά να συμβούν! Άλλωστε, τα επιτυχημένα πάρτι δεν έχουν ώρα, και ναι, γίνονται και με το φως του ήλιου! Η καλή χορευτική μουσική, σύμφωνα με αυτά που θέλει το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του, και το σωστό timing στον τρόπο που μπαίνει η μουσική και δομείται το πρόγραμμα, είναι οι βασικοί παράγοντες επιτυχίας. Υπάρχει βέβαια πάντα η εναλλακτική τού να γίνει το πρωί ο πολιτικός γάμος και το βράδυ το wedding πάρτι!

Ποια είναι τα τρία τραγούδια που δεν πρέπει να λείπουν από τη λίστα ενός wedding party;

Αυτό έχει να κάνει καθαρά με το ζευγάρι και τα «θέλω» του. Τα #οπωσδήποτε είναι πολλά και αλλάζουν από γάμο σε γάμο. Όλα τα τραγούδια που βγάζουν ένα θετικό μήνυμα αγάπης και κάνουν τον κόσμο να χορεύει χωράνε στο playlist!

Υπάρχει μυστικό για ένα πετυχημένο wedding party;

Καλή επικοινωνία του DJ με το ζευγάρι, καλή, θετική διάθεση, σωστή οργάνωση πριν από το wedding party, και προσαρμογή κατά τη διάρκεια της βραδιάς σε αυτό που θέλει το κοινό για να διασκεδάσει.

Ποιες είναι οι τρεις ερωτήσεις που κάνεις πάντα στα μελλόνυμφα ζευγάρια που σε επιλέγουν;

«Πώς, πού, πότε γνωριστήκατε; Από πού έχετε καταγωγή; Πού σας αρέσει να βγαίνετε και να διασκεδάζετε; Ποιο είναι το τραγούδι σας; Ποιους ραδιοφωνικούς σταθμούς ακούτε; Πόσους καλεσμένους θα έχετε, και σε τι ηλικιακά γκρουπ χωρίζονται;» Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω μόνο τρεις ερωτήσεις…! Τα ζευγάρια περνάνε από «ιερά εξέταση» πριν από τον γάμο, προκειμένου να μάθω λεπτομέρειες για την κοινή τους ζωή και να δημιουργήσω ένα tailor-made πρόγραμμα!

Στους πολιτικούς γάμους δε συνηθίζεται ο πρώτος χορός. Παρ’ όλα αυτά, εσύ παροτρύνεις τα ζευγάρια να ακολουθήσουν το έθιμο;     

Παροτρύνω τα ζευγάρια να κάνουν ό,τι πραγματικά αισθάνονται, ανεξάρτητα από τα πρωτόκολλα και τους κανόνες ενός τυπικού γάμου. Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι όταν χορεύουν κάποιον ιδιαίτερο χορό, και φυσικά όταν παίρνουν το μικρόφωνο για να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους.

Instagram: @easypartygr

@michaelkalf

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα….

Wedding DJ: Μιχάλης Καλφαγιάννης | Let’s Agree on the ideal Playlist for the Party!

The Burger Project: Το μουσικό συγκρότημα με το πιο funky γαμήλιο “menu”

Yes I Do: The Social Experiment. Ρωτήσαμε 4 άνδρες επί του γάμου και ιδού τι μας είπαν…