Δεδομένου ότι οι πολιτικοί γάμοι γίνονται πρωί, ποιο είναι το κατάλληλο bridal manicure;

Οι σταθερά αγαπημένες bridal αποχρώσεις δε σταματούν να είναι οι παστέλ με κυρίαρχη επιλογή το πολύ έντονο γαλακτερό, που είναι ταυτόχρονα τόσο elegant αλλά και τόσο εντυπωσιακό. Οι νύφες μας στο «Νailed Ιt» επιλέγουν αυτό συνήθως για τον πολιτικό τους γάμο, αλλά ακόμα και το χρώμα του «ασβέστη» ως εναλλακτική του κλασικού γαλλικού, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιο τολμηρές που εντυπωσιάζουν με ένα φλογερό κόκκινο!

Το french manicure θα είναι πάντα η πιο ασφαλής επιλογή για το νυφικό manicure;

Σίγουρα το french manicure είναι η πιο κλασική και ασφαλής επιλογή για μια νύφη. Βέβαια, εδώ και καιρό, δεν αποτελεί πλέον μονόδρομο, όπως ίσχυε παλιά. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν πολιτικό γάμο που η νύφη μπορεί να κινηθεί και σε λίγο πιο έντονες επιλογές για το manicure της, όπως είναι η παλέτα του ροζ παστέλ αλλά και η παλέτα των nude αποχρώσεων, που όλο και κερδίζουν χώρο στις bridal manicure επιλογές χρόνο με τον χρόνο. Ειδικά την περίοδο του χειμώνα, πολλές από τις νύφες μας επιλέγουν ακόμα και κόκκινο σε όλες τις αποχρώσεις του, είτε ανοιχτές είτε σκούρες.

Ποιες είναι οι τάσεις της σεζόν για το νυφικό manicure;

Φέτος όλα κινούνται στους ρυθμούς των nude – σάπιου μήλου – κεραμιδί. Από τις πιο σκούρες έως και τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις τους, τα χρώματα αυτά θα κυριαρχήσουν ακόμα και στις επιλογές του bridal manicure. Ειδικά όταν μιλάμε για έναν πολιτικό γάμο, που η νύφη έχει την άνεση να κινηθεί και λίγο πιο τολμηρά, μπορεί άνετα να ακολουθήσει τις τάσεις της σεζόν.

Πόσες μέρες πριν από τον γάμο πρέπει να προγραμματίσει μια μελλόνυμφη το ραντεβού της για manicure;

Η φιλοσοφία μας είναι πως κάθε γυναίκα πρέπει να ασχολείται συστηματικά με τα άκρα της σε κάθε περίοδο της ζωής της, πόσο μάλλον μια νύφη! Ιδανικά, θα πρέπει να ασχοληθεί τουλάχιστον έναν με ενάμιση μήνα πριν, ώστε να πετύχει άψογη περιποίηση για τα άκρα της, αλλά και για να μπορέσουμε να προετοιμάσουμε αυτό που έχει ονειρευτεί για το manicure της για τη μεγάλη μέρα. Στην περίπτωση που επιλέξει απλό βερνίκι, θα πρέπει να προγραμματίσει το νυφικό της μανικιούρ μια μέρα πριν από την ημέρα του γάμου, ενώ στην περίπτωση που επιλέξει ημιμόνιμο, που έχει μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια, έχει την άνεση να έρθει ακόμα και μερικές μέρες πριν από τον γάμο.

Τι περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα περιποίησης για μια bride-to-be; 

Το bridal manicure το θεωρούμε εξίσου σημαντικό με το makeup και τα μαλλιά. Εμείς προτείνουμε στις νύφες μας ένα full pampering spa manicure and pedicure, ώστε αρχικά να πετύχουμε την απόλυτη περιποίηση της περιοχής των νυχιών, αλλά και της επιδερμίδας στα σημεία αυτά. Στόχος μας είναι η κάθε νύφη να βιώσει σε εμάς την απόλυτη εμπειρία spa manicure and pedicure, να χαλαρώσει, να τη βοηθήσουμε στην τέλεια επιλογή χρώματος, και να φύγει ήρεμη, χαρούμενη, με τέλεια άκρα, και έτοιμη για τη μεγάλη μέρα!

Instagram: @nailed_it_kifisia

@nataliarsenikou

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα…

Nailed It: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νυφικό manicure.

Χρήστος Μεγαπάνος M.D. : Θεραπείες με υαλουρονικό οξύ για όλες τις brides to be

Capes and Capelets | The Bridal Trend Report Fall-Winter 2018-19