Στο «Teleioparty.gr» έχετε τα «όπλα» για να γίνει ο πολιτικός γάμος ξεχωριστός! Τι προτείνεις στα ζευγάρια που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά του δημαρχείου;

Ο πολιτικός γάμος είναι συνήθως πιο λιτός από τον θρησκευτικό. Παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν πρέπει να σας εμποδίσει από το να είναι τέλειος! Μπορεί στο «Τeleioparty.gr» να υπάρχουν όλα τα είδη και τα διακοσμητικά για την ημέρα εκείνη, αλλά το κέφι, η διάθεση και η ενέργεια του κάθε ζευγαριού είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά! Εκμεταλλευτείτε την «απλότητα» του πολιτικού γάμου, προσθέτοντας λεπτομέρειες που σας εκφράζουν. Κρατήστε από τα έθιμα του θρησκευτικού γάμου μόνο εκείνα που προτιμάτε, και χαρείτε την ημέρα παρέα με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους!

Κεφάλαιο «props». Τι κρατάει η νύφη και τι ο γαμπρός;

Στους πολιτικούς γάμους που γίνονται το πρωί βγαίνουν και οι πιο όμορφες και φυσικές φωτογραφίες! Αν δε θέλετε να έχετε φωτογράφο, μοιράστε στους φίλους σας φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσης! Αναφορικά με τα props του γάμου, θα πρέπει να είναι αντίστοιχα με το «ύφος» του ζευγαριού. Αν δηλαδή θέλετε κάτι χιουμοριστικό, ο γαμπρός μπορεί να βάλει στα παπούτσια του αυτοκολλητάκια που να λένε «Game Over» ή «Help». Αν πάλι σας ταιριάζει κάτι πιο ρομαντικό, η νύφη θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως αξεσουάρ για τις φωτογραφίες της ημέρας μεγάλα λευκά μπαλόνια!

Ο πολιτικός γάμος μπορεί να έχει θέμα;

Φυσικά και μπορεί! Στο «Teleioparty.gr» όλα τα είδη και τα διακοσμητικά κινούνται γύρω από τρία ξεχωριστά και elegant θέματα, που είναι ιδανικά για τον στολισμό του πολιτικού γάμου. Το πρώτο θέμα είναι το all time classic «Total Gold» με είδη που συνδυάζουν το χρυσό με το λευκό. Το δεύτερο, το «Rustic and Vintage», είναι τέλειο για πιο ρομαντικούς γάμους και εστιάζει πολύ στις λινάτσες και τα υφάσματα. Το τρίτο θέμα, ιδιαίτερα δημοφιλές τον τελευταίο καιρό, είναι το «Pink Gold», με γιρλάντες και είδη διακόσμησης σε ροζ χρυσό – τη νέα αγαπημένη απόχρωση!

Πώς θα κάνουμε τη νύφη του πολιτικού γάμου να νιώσει star;

Η νύφη είναι στο επίκεντρο της ημέρας χωρίς να χρειαστεί να κάνει πολλά πράγματα! Ο τίτλος της star τής ανήκει δικαιωματικά! Αν επιλέξει να ετοιμαστεί με τις φίλες της, σίγουρα πρέπει να προμηθευτεί πολλά από τα είδη της σειράς μας για το bachelorette πάρτι πριν από τον γάμο, όπως κορδέλες «Bride to Be», μικρές κορόνες, αξεσουάρ για τις φίλες της, καθώς και photoprops που γράφουν «Bride» – «I do» – «Mrs Always Right»! Στη δεξίωση ή το πάρτι μετά τον γάμο, μπορεί να ζητήσει να της τοποθετήσουν μια μικρή ταμπέλα «Bride» στην καρέκλα της, ώστε να σηματοδοτεί την ιδιαίτερη θέση της!

O πολιτικός γάμος μπορεί να γίνει ένα τέλειο πάρτι; Και αν ναι, πώς;

Στο e-shop μας υπάρχουν όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν στο να γίνει ένα τέλειο πάρτι μετά τον γάμο. Από τεράστια μπαλόνια «Mr» και «Mrs» και γιρλάντες «Just Married» για την είσοδο του χώρου του πάρτι, μέχρι χαρτοπετσέτες με τη φράση «I Do» και cake toppers με τις φράσεις «Best Day Ever» και «Let’s Party». Όλα αυτά θα δώσουν ένα προσωπικό στιλ στο candy bar σας. Επίσης, τα photoprops και πάρα πολλά αξεσουάρ με γαμήλια μηνύματα μπορείτε να τα μοιράσετε στους καλεσμένους σας την ώρα του χορού, για να απογειώσουν το κέφι και να κάνουν τις φωτογραφίες της ημέρας μοναδικές και αξέχαστες!

Instagram: @teleioparty.gr

                  @margoulini

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα…

Ιδέες για ένα Τέλειο πάρτυ!

teleioparty.gr: Όλα όσα χρειάζεστε για το τέλειο πάρτυ μικρών και μεγάλων!

5 hot trends για τους φετινούς φθινοπωρινούς γάμους!