Αν πιστεύετε ότι οι γάμοι του χειμώνα δεν αποπνέουν την αίσθηση της οικειότητας και της ζεστασιάς, δείτε το υπέροχο σκηνικό που έκανε πραγματικότητα η χαρισματική wedding planner Πέγκυ Σιμιτζή για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της Δέσποινας και του Δημήτρη.

Η Αράχωβα αποτέλεσε τον ιδανικό προορισμό για τον χειμωνιάτικο γάμο του ζευγαριού. Τα ξύλινα μοναστηριακά τραπέζια σε συνδυασμό με τις fluffy κουβέρτες στους καναπέδες δημιούργησαν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Από την άλλη, τα κομψά tableware με τις χρυσές λεπτομέρειες, οι εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις από ντάλιες, ανεμώνες, ευκάλυπτο, κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα και οι στολισμένες με λαμπιόνια γιρλάντες από έλατο έδωσαν έναν αριστοκρατικό αέρα και την απαραίτητη γιορτινή νότα στον χώρο.

WEDDING CREDITS

Wedding planning: Πέγκυ Σιμιτζή | I Wish Chic Events
Photography: Vesi & Yiannis Simopoulos
Wedding dress: Aimilia Kritikou Atelier
Venue: Paramount All Day Coffee Bar Restaurant
Tableware: Verona Events
DJ: Dimitris Moutsoulas

 

RELATED POSTS

Πέγκυ Σιμιτζή: H guru των micro weddings

Συνέντευξη στη Μυρτώ Κάζη!

I Wish Chic Events | Η Πέγκυ Σιμιτζή μάς εξηγεί πώς το Day-Of Coordination θα σας βοηθήσει να απολαύσετε την ημέρα του γάμου σας!

Ο Day-Of-Wedding Coordinator αναλαμβάνει όλες τις διαδικαστικές λεπτομέρειες της ημέρας του γάμου, λύνοντας τα χέρια των ζευγαριών που έχουν σχεδιάσει τον γάμο τους χωρίς τη βοήθεια wedding planner.