Η ιδέα του γαμήλιου site δεν είναι καινούρια, αλλά το 2019 είναι η απόλυτη τάση! Φρέσκο, ενημερωμένο και σύγχρονο είναι ο ιδανικός τρόπος να κρατήσετε τους καλεσμένους updated ανά πάσα στιγμή! Φωτογραφίες, sneek peak και χρήσιμες πληροφορίες για το χώρο, τη στάθμευση και το venue πρωταγωνιστούν στην αρχική σελίδα! Σήμερα, δημιουργούμε step by step, εύκολα και απλά, το wedding website του γάμου σας! 

Βρείτε το κατάλληλο πρότυπο για το site

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στην κατασκευή ιστοσελίδων για να δημιουργήσετε ένα αξιοπρεπές site για τον γάμο σας. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Διαδίκτυο με τους όρους «wedding site templates free» και να βρείτε ανάμεσα σε εκατοντάδες πρότυπα εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία σας και το στιλ του γάμου που προετοιμάζετε. Ακολουθήστε τις βήμα προς βήμα οδηγίες που παρέχονται και ξεκινήστε να δημιουργείτε το περιεχόμενό του.

Simos January 2 2

Τι χρειάζεται να περιλαμβάνει η γαμήλια ιστοσελίδα

1/ Ρομαντικές εικόνες και «highlights» που αποτυπώνουν την ιστορία της αγάπης σας. Εικόνες από διακοπές, εκδρομές, βραδιές με φίλους τις οποίες μπορείτε να εναλλάσσετε με quotes που εκφράζουν τα βαθιά σας συναισθήματα.

2/ Αστεία περιστατικά της σχέσης σας που επιθυμείτε να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ζητήστε από τους φίλους σας να συμπληρώσουν λεπτομέρειες, εφόσον ήταν παρόντες σε αυτά που επιλέξατε να αναφέρετε.

Simos January 2 1

3/ Φωτογραφίες και βίντεο από τα παιδικά σας χρόνια μέχρι τη στιγμή που γνωριστήκατε και δημιουργήσατε τη σχέση σας. Βρείτε και οι δυο εικόνες σε σχετικά κοντινές ηλικίες από διακοπές, σχολικές γιορτές, πάρτι και διακρίσεις.

4/ Οδηγίες για τους καλεσμένους που σχετίζονται με την εκκλησία, τον χώρο της εκδήλωσης, τις εναλλακτικές οδούς προσέγγισης, τα μέσα μαζικής μεταφοράς που εξυπηρετούν και τους διαθέσιμους χώρους στάθμευσης.

Simos 2 4 January

5/ Πληροφορίες, προτάσεις και επιλογές για να διευκολύνετε την άφιξη και τη διαμονή των καλεσμένων σας, αν ο γάμος σας προγραμματίζεται να γίνει μακριά από τον τόπο διαμονής των περισσότερων.

6/ Φόρμα επικοινωνίας στην οποία θα συνδέσετε με τα emails σας, για να μπορεί όποιος επιθυμεί να επικοινωνεί μαζί σας.

7/ Ένα ηλεκτρονικό βιβλίο ευχών για να έχουν τη δυνατότητα όσοι προσκεκλημένοι επιθυμούν να καταγράψουν τις ευχές τους για το ζευγάρι.

Simos 2 3 January

8/ Λίστα γάμου με συνδέσμους σε online αγορές, για να διευκολύνετε τους φίλους και τους συγγενείς που σκοπεύουν να παραγγείλουν το δώρο του γάμου μέσω του Διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης…

Γάμος και Social media

Create a superb wedding website

Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός οργάνωσης του γάμου σας.