Οι εποχές αλλάζουν, οι τάσεις αλλάζουν, οι απαιτήσεις και τα γούστα αλλάζουν…

Παντρεύεστε και σκέφτεστε τι να κάνετε για τη δεξίωση. Ψάχνετε ένα χώρο που δεν θα είναι κτήμα γιατί είναι πολύ ακριβό, αλλά να έχει κήπο για να έχετε την άνεση να κάνετε το κέφι σας; Μήπως ένα μπαρ για να μπορείτε να βάλετε δυνατά μουσική, να το διακοσμήσετε όπως θέλετε αλλά να έχει και αποκλειστικότητα ώστε να μην έρχονται άγνωστοι  θαμώνες στο γάμο σας;

yesidogr - aribnb -Civita-Lazio-Italy

yesidogr- airbnb - Santorini-Greece

Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς που θέλετε να κάνετε μικρή δεξίωση, χωρίς να σας φύγει τεράστιο budget, την ιδανική λύση, προσαρμοσμένη απόλυτα στα δεδομένα της εποχής μας.

Airbnb it is! Μπορεί μέχρι σήμερα να το ξέρατε ως το site που σας βρίσκει ιδανικά locations για διακοπές, ωστόσο, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση και για wedding locations, εφ’ όσον έρθετε σε συμφωνία με τους ιδιοκτήτες. Βρείτε την περιοχή στην οποία επιθυμείτε να γίνει ο γάμος σας -σε Ελλάδα και εξωτερικό – δείτε στο Airbnb αν υπάρχουν διαθέσιμες βίλες και νεοκλασικά στην περιοχή, συζητήστε και συμφωνήστε με τον ιδιοκτήτη και ετοιμαστείτε για το πιο Prive πάρτι της ζωής σας. Ένα πάρτι που θα ξαφνιάσει ευχάριστα τους καλεσμένους σας, μιας και θα μπορέσετε να νοικιάσετε, πολύ πιο οικονομικά, ιδιαίτερα σπίτια που θα δώσουν μία ακόμη πιο ξεχωριστή νότα στο γάμο σας.

yesidogr - aribnb -Martina-Franca-Apúlia-Italy

yesidogr - airbnb - Euboea-Greece

Αν λοιπόν πειστήκατε μπείτε εδώ και εδώ και ξεκινήστε την αναζήτηση!

Από τη Νεφέλη Βιτζηλαίου