Είναι πλέον γνωστό και απολύτως δικαιολογημένο: δεν υπάρχει νύφη, κουμπάρα, φίλη που εμπλέκεται στην οργάνωση ενός γάμου, που να μην «κάνει τη βόλτα της» στο pinterest για έμπνευση και ιδέες. Η αλήθεια είναι πως εκεί βρίσκεται συγκεντρωμένη μια ολόκληρη τράπεζα ιδεών και τάσεων. Και επειδή η γνώση πρέπει να διαχέεται, ξεχωρίσαμε τις τρεις κυρίαρχες τάσεις και σας τις παραθέτουμε.

Παρακαλώ κλείστε τα κινητά σας: Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αλλά κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου. Η θερμή παράκληση για λίγη ησυχία αλλά και διακριτικότητα, είναι απολύτως κατανοητή. Είναι κατανοητό και απολύτως σεβαστό, το ότι κάποιοι βαριούνται κατά τη διάρκεια του γάμου, αλλά δε χρειάζεται να πάρουν τον ρόλο του φωτογράφου, ειδικά αν δε τους τον έχει αναθέσει κανείς.

top wedding trends pinterest 1

Όρθιο πάρτι – δεξίωση σε καντίνα! Όχι μόνο για λόγους οικονομίας, αλλά και από άποψη. Πολλά είναι τα νέα ζευγάρια που επιλέγουν ένα πάρτι ή μια όρθια δεξίωση σε industrial style μετά το μυστήριο. Κι είναι τόσες οι ευρηματικές οι ιδέες που μπορεί να εφαρμόσει κανείς, που γιατί όχι;

top wedding trends pinterest 2

Τραπεζικός λογαριασμός | κουμπαράς για μήνα του μέλιτος: Εφόσον τα περισσότερα ζευγάρια συγκατοικούν πλέον πριν παντρευτούν – και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μας – είναι λογικό να έχουν έτοιμο και πλήρως εξοπλισμένο το σπίτι τους. Επομένως, μην τους χαλάτε το χατίρι όταν αντί δώρου προτιμούν χρήματα για να τα διαθέσουν όπως επιθυμούν, πηγαίνοντας ταξίδι του μέλιτος για παράδειγμα.

top wedding trends pinterest 3

Πηγή: huffingtonpost.com

Από την Εύα Ανυφαντή