Μπορεί να μην είναι ο πιο καλοντυμένος καλεσμένος ή να μην έχει ιδέα από ευ φέρεσθαι, αλλά είναι σίγουρα ο πιο αξιολάτρευτος guest στη λίστα! Εκείνος και η χαρούμενη ουρά του αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας και σίγουρα δεν μπορούν να λείπουν από τον γάμο σας! Γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε τις 15 πιο inspirational φωτογραφίες με σκύλους-καλεσμένους σε γάμο που βρήκαμε στο Pinterest!

«Pet me, human!»«Συγγνώμη, παιδιά, είμαι κι εγώ εδώ!»«Αν και δεν με ρώτησε κανείς… I do too!»«Ημέρα 2.345: Οι άνθρωποι παντρεύονται, αλλά ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι είμαι λύκος και όχι σκύλος.»«Τι εννοείς όταν λες ότι δεν παντρεύεται εμένα;»Μακράν ό,τι πιο fluffy έχουμε δει τελευταία. «Δεν πιστεύω να ενοχλώ!»Όταν είσαι too cute to handle!«Εδώ δεν θα με βρει κανείς»«Έχω κάτι στη μουσούδα μου;»«Με αυτή τη σειρά, παρακαλώ.»Ουδέν σχόλιο.«Είμαι ή δεν είμαι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου;»Ένας κάποιος ενθουσιασμός…Family portrait.

Keep in mind… 

Ο σκύλος σας δεν βρίσκεται εκεί μόνο για τις φωτογραφίες… Μην ξεχάσετε να του βάλετε νερό, μεριμνήστε για το δικό του special menu και, φυσικά, ορίστε κάποιον υπεύθυνο για να τον προσέχει όσο εσείς εισέρχεστε εις γάμου κοινωνία.

Διαβάστε επίσης…

Pup-posal! 10 τρόποι για να κάνετε πρόταση γάμου μαζί με τον σκύλο σας!

Pet wedding alert: Πώς θα πάρετε τον σκύλο σας στον γάμο σας!

H Ellen Degeneres, o Adam Sandler και ο Robbie Williams πήραν τον σκύλο τους στον γάμο τους; Εσείς;