Τόσο καιρό σας μιλάμε για οργάνωση γάμου. Ξέρουμε από την άλλη πως η νύφη, από πάντα και για πάντα, θα είναι γεμάτη άγχος και αγωνίες. Όμως, κορίτσια, σήμερα θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το πιο τέλειο, το πιο υπέροχο, το πιο μαγικό “όπλο” σας για να οργανωθείτε στο λεπτό! Για να έχετε τα πάντα υπό τον έλεγχό σας, στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας και να μην σας ξεφύγει ούτε η παραμικρή λεπτομέρεια.

Brides to be, σας καλωσορίζουμε στον κόσμο του OneNote της Microsoft!

3666.ambir1

Τι είναι λοιπόν το OneNote:

To OneNote είναι ένα ψηφιακό σημειωματάριο με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να συγκεντρώνετε όλες τις πληροφορίες από διάφορες πηγές π.χ. φωτογραφίες, εικόνες, link από διάφορα sites στο Internet, αρχείο Excel με τη λίστα των καλεσμένων σας και email σχετικά με το γάμο σας αλλά και όλες τις σημειώσεις σας σε ένα σημείο, παρέχοντας σας εύκολη πρόσβαση, αφού συγχρονίζεται σε όλες σας τις συσκευές. (υπολογιστή, smartphone, tablet).

8863.ambir6

Πώς μπορώ να το αποκτήσω;

Μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν, σε όλες τις συσκευές σας, κατεβάζοντας την εφαρμογή από τον υπολογιστή σας ή το Mac σας, καθώς και από το Windows Store ή το App Store για το κινητό σας.

7e00ac4b-aa42-48a7-b43d-94244a918354

Πώς θα με βοηθήσει στον γάμο μου;

Η στιγμή του γάμου είναι σίγουρα μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές για ένα ζευγάρι αλλά η οργάνωση του μπορεί να δημιουργήσει αρκετό άγχος! Το OneNote της Microsoft είναι εδώ για να κάνει την οργάνωση του πιο εύκολη και διασκεδαστική!  Ένα από τα διάφορα templates που προσφέρει είναι και το wedding template, το οποίο δίνει τη δυνατότητα, να χωρίσετε ότι πρέπει να γίνει μέχρι τη μεγάλη μέρα, σε διάφορες ειδικές κατηγορίες, όπως είναι αυτή για τις προσκλήσεις, τη δεξίωσης, της τελετής, προκειμένου να τα έχετε όλα οργανωμένα και συγκεντρωμένα και να μην χρειάζεται να ανατρέχετε αλλού! Και όλα αυτά μπορείτε να τα μοιραστείτε με τον σύντροφο σας, ώστε να είναι και εκείνος ενημερωμένος για όλες τις λεπτομέρειες!

381571.image0

Ποια είναι τα 4 βασικά του πλεονεκτήματα;

1.      Σημειώσατε κάτι στο OneNote αλλά δεν θυμάστε πού ακριβώς;; Βρείτε το εύκολα και γρήγορα με το εξελιγμένο εργαλείο αναζήτησης.

2.      Μπορείτε να μοιραστείτε με οποιονδήποτε το σημειωματάριό σας  και να το διαχειρίζεστε και να το ενημερώνετε ταυτόχρονα με όσους και όποιους επιθυμείτε!

3.       Το OneNote της Microsoft σας επιτρέπει να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε ένα και μόνο σημείο, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν κείμενο, βίντεο, φωτογραφίες, ακόμη και email!

4.       Μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν και σε όλες τις συσκευές, ανεξαρτήτως λογισμικού (Windows,Android, iOS)

5ec507b680da6388ee12834828d41ec3

Πώς μπορώ να  κατεβάσω τo wedding template;

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τον υπολογιστή σας εδώ αλλά και μέσα από το Windows Store και App store!

cc009663ba572587b75a5f551842ae18

Download OneNote: onenote.com
Follow OneNote: twitter.com/msonenote
Like OneNote: facebook.com/MicrosoftOneNote