Αποφασίσατε να δημιουργήσετε ένα Wedding Website; Υπάρχουν μερικά tips που θα το κάνουν καλύτερο και πιο εύχρηστο…

website

Smart and easy domain name

 

Διαλέξτε ένα εύκολο domain name που οι καλεσμένοι σας δύσκολα θα ξεχάσουν. Ιδανικά συνδυάστε με έξυπνο τρόπο τα ονόματά σας, για παράδειγμα τα annalovesaris.com, annamarriesaris.com θα ήταν εξαιρετικές επιλογές!

Choose your home page wisely

 

Το homepage είναι η σημαντικότερη σελίδα στο website σας, είναι η πρώτη σελίδα που βλέπουν οι φίλοι σας, για αυτό φροντίστε να πληροί 3 βασικές προϋποθέσεις: να περιέχει μία φωτογραφία των δυο σας, να αναφέρει την ημερομηνία του γάμου σας και να έχει ένα ξεκάθαρο και εύκολο navigation μενού.

Set a password

 

Σίγουρα θέλετε να αποφύγετε weddingcrashers στο γάμο σας, για αυτό προφυλάξτε το site σας από “ανεπιθύμητους” επισκέπτες. Βάλτε ένα κωδικό πρόσβασης και φροντίστε να τον μάθουν μόνο οι εκλεκτοί καλεσμένοι σας!

website 02

Tell… briefly your story

 

Πουγνωριστήκατε; Πώς έγινε η πρόταση γάμου; Τι σας αρέσει να κάνετε μαζί; Τώρα είναι η ευκαιρία να μοιραστείτε όλες τις όμορφες λεπτομέρειες της σχέσης σας με τους φίλους σας. Αλλά προσέξτε, μην γράψετε όλη την ιστορία σας σαν ζευγάρι… να είστε σύντομοι, ειλικρινείς και χαριτωμένοι!

Provide travel info

 

Φροντίστε να παρέχετε χρήσιμες “ταξιδιωτικές” πληροφορίες, όπως τις διευθύνσεις όλων των locations και google maps της κάθε περιοχής. Ενώ για όσους έρχονται από μακριά, φτιάξτε μία λίστα με τα ξενοδοχεία στα οποία μπορούν να μείνουν, και τα εστιατόρια και τα αξιοθέατα τα οποία τους προτείνετε να επισκεφτούν.

website 03

Registry info

 

Συμπεριλάβετε links που να παραπέμπουν στο weddingregister σας, έτσι και θα διευκολύνετε τους καλεσμένους σας και θα αυξήσετε τις πιθανότητες να σας δωρίσουν αυτά που πραγματικά θέλετε. Μην ξεχάσετε εδώ να αφήσετε ένα μήνυμα για τους φίλους σας: “Σας ευχαριστούμε που μας σκέφτεστε!”.

Please, RSVP

 

Δώστε τη δυνατότητα στους καλεσμένους σας να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά στην πρόσκληση του γάμου σας μέσω της ιστοσελίδας ώστε να αποφύγετε τον πανικό των ακυρώσεων της τελευταίας στιγμής.

website 01

Add FAQ section

 

Οι καλεσμένοι σας θα έχουν απορίες και είστε υποχρεωμένοι να τις λύσετε όλες: Υπάρχει dresscode; Τι ώρα είναι ο γάμος; Μπορώ να έρθω μαζί με την/το σύντροφό μου; Αν χαθώ στο δρόμο ποιόν να πάρω τηλέφωνο;

After the wedding

 

Μετά το γάμο μην παραλείψετε να ανανεώσετε το site σας! Προσθέστε φωτογραφίες από την τελετή, το γαμήλιο πάρτι και το ταξίδι του μέλιτος. Μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας από την μοναδική εκείνη ημέρα και φυσικά πείτε ένα ειλικρινές “Ευχαριστούμε” σε όλους τους φίλους σας που ήταν εκεί!

Yes I Do info:

Για να φτιάξετε το δικό σας wedding website επισκεφτείτε τα squarespace.com, www.mywedding.com και www.theknot.com, εκεί θα βρείτε step by step οδηγίες για το πως μπορείτε να σχεδιάσετε και να “ανεβάσετε” εντελώς δωρεάν την ιστοσελίδα σας!

Διάβασε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο 4ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

website

Από την Ευαγγελία Σιγάλα