Οι προετοιμασίες του γάμου; Άπειρες. Το άγχος της νύφης; Τεράστιο. Ο καλύτερος σύμβουλός της; Μα φυσικά τα wedding blogs! Τα blogs γάμου είναι άπειρα αλλά ο γάμος σας ένας και μοναδικός. Και επειδή θέλουμε με κάθε τρόπο να σας βοηθήσουμε να έχετε τον γάμο των ονείρων σας συγκεντρώσαμε τα 5 καλύτερα ξένα wedding blogs του 2017 που θα σας κάνουν να πείτε Yes I Do χωρίς δεύτερη σκέψη!

e6a6b2687f77132298c5631370734ab7

Style me pretty: Ένα blog που ξεκίνησε το 2007 και κατάφερε να κερδίσει αμέσως τις εντυπώσεις! Εκθαμβωτικό περιεχόμενο, υψηλή ποιότητα και απερίγραπτη εμπειρία για όλους τους αναγνώστες είναι αυτά που χρειαζόταν για να φτάσει στην κορυφή των wedding blogs.

4419362

 

Ruffled: Με το ξεκίνημα του ενέπνευσε πολλά ζευγάρια να συνδυάσουν τη μοναδικότητα του χαρακτήρα τους δημιουργώντας εντυπωσιακούς γάμους χωρίς προηγούμενο! Είναι το κατάλληλο blog για τους λάτρεις των vintage weddings και των δημιουργικών ιδεών.

6189173

 

Τhe Perfect Pallete: Όπως λέει και το όνομά του είναι ένα blog – παλέτα που απαρτίζεται από ιδέες για παιχνιδιάρικους γεμάτους χρώμα γάμους! Τα ζευγάρια που αγαπούν το διαφορετικό και ψάχνουν για τα πιο ακραία color trends θα το λατρέψουν!

the-perfect-palette

Disney Wedding Blog: Εκεί που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Για έναν παραμυθένιο γάμο και ταξίδι του μέλιτος επισκεφτείτε το blog που θα σας ταξιδέψει από το κάστρο της Σταχτοπούτας μέχρι πέρατα της χαμένης Ατλαντίδας!

the-official-disney-weddings-blog_1

Brides.com: Ένα blog αποκλειστικά για brides to be. Εξειδικευμένες συμβουλές γάμου, planning tips και τα πιο in styling trends για όσες νύφες θέλουν να είναι μέσα στη μόδα και να μαγέψουν τα πλήθη τη μέρα του γάμου τους!

brides-wedding-ideas-planning-inspiration-brides

Η υπόθεση “γάμος” είναι πολύ μεγάλη και η καθεμία χρειάζεται τη σωστή καθοδήγηση για να έχει τον γάμο που πάντα ονειρευόταν. Γι’αυτό τα blogs και τα sites είναι το στήριγμα, η δύναμή τους και ο καλύτερος σύμβουλός τους!

Yes I do notice: Πάντα όμως θα επισκέπτεστε το Yes I do για την ενημέρωσή σας!

Inspired by Weddingblogs100

Από τη Νίκη Μουστάκα