Αγαπάμε τα save the dates, αγαπάμε και την Έλενα Χαβιάρα του RockPaperScissors γιατί κάνει από τα καλύτερα wedding planning που έχουμε δει ποτέ!

Η Έλενα αναλύει το θέμα “save the dates” που θεωρεί μείζον, καθώς όπως λέει “τα save the dates μπορούν να προϊδεάσουν με τον καλύτερο τρόπο για τον γάμο σας, το στιλ και το ύφος του”!

Υπάρχουν save the dates σχετικά ακριβά αλλά υπάρχουν και μερικά σχετικά φθηνά και γρήγορα. Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες που έχει πραγματοποιήσει το rockpaperscissors για δικούς του γάμους, τα οποία λατρέψαμε!

Save the date boho και ρομαντικό!

SAVE THE DATE

Τυπώστε το μήνυμά σας πάνω σε μαντήλι και στείλτε το!

 

Save the date μοντέρνο και συγχρόνως retro!

savethedate

Θυμάστε παλιά τις κάρτες που παίρναμε στα χέρια μας κι αν κουνούσαμε λίγο άλλαζε το μήνυμα; Σκεφτείτε ένα εύρημα και η επιτυχία είναι σίγουρη!

 

Save the date fun και παιχνιδιάρικο!

Τυπώστε μια φωτογραφία σας ή το θέμα της πρόσκλησης ή μια φωτογραφία του προορισμού που θα γίνει ο γάμος σας σε puzzle. Μέχρι να έρθει η ημέρα του γάμου σας δεν θα σας έχει ξεχάσει κανείς!Εμείς πήγαμε την ιδέα ένα βήμα πιο πέρα και κάναμε το Puzzleμαγνητάκια για το ψυγείο.

silver ola mazi

Πιο φθηνές λύσεις είναι πάντα αυτές που έχουν να κάνουν με το χαρτί (σελιδοδείκτης, αυτοκόλλητο, καρτ ποστάλ κλπ) και φυσικά μην ξεχνάτε πάντα πως μπορείτε να επιλέξετε να στείλετε ένα ηλεκτρονικό save the date ενημερώνοντας τους καλεσμένους σας από πολύ πριν για την ημερομηνία του γάμου σας, προκειμένου να κανονίσουν με την σειρά τους τόσο τις άδειες τους αλλά αν παντρεύεστε σε προορισμό μέχρι και τα οικονομικά τους!

 silver ola mazi3

Helena Chaviara

6932480560

E h.chaviara@rpsevents.gr

www.rpsevents.gr

Facebook: RockPaperScissorsEvents

Twitter: Hel1_Rpsevents