Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Μπορεί τα μέτρα αναφορικά με τους καλεσμένους στις δεξιώσεις των γάμων να έχουν χαλαρώσει εδώ και μερικές εβδομάδες, με επιτρεπόμενο όριο τα 300 άτομα, όμως η αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες εντείνει την ανησυχία των ζευγαριών που έχουν προγραμματίσει τον γάμο τους για το φετινό καλοκαίρι.

Φωτογραφίες: Olya Kobruseva (Pexels) / Roman Wimmers (Unsplash)

Πώς θα κρατήσουμε ασφαλείς τους καλεσμένους μας; Θα καταφέρουμε να τηρήσουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ώστε να μην υπάρχουν παράπονα από κανέναν; Πρόκειται για ερωτήματα που απασχολούν κάθε bride-to-be αυτή την περίοδο.

Αρκετά μελλόνυμφα ζευγάρια έχουν αρχίσει – με δική τους πρωτοβουλία – να παίρνουν επιπλέον μέτρα για να προστατέψουν τους καλεσμένους και να μην αποτελέσει ο γάμος τους εστία μετάδοσης του ιού. Ένα από αυτά είναι και τα self test στο προσκλητήριο, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει τάση στους γάμους του 2021. Μαζί λοιπόν με το προσκλητήριο που θα στείλετε στους καλεσμένους σας, μπορείτε να τους παρέχετε και ένα self test προκειμένου να ελεγχθούν για κορωνοϊό πριν παραστούν στην τελετή.

Φωτογραφία από Bảo Phúc (Pexels)

Μερικές ιδέες για να το κάνετε πράξη:

– Αν δεν έχετε ήδη τυπώσει τα προσκλητήρια του γάμου σας, θυμηθείτε να σημειώσετε στο κάτω μέρος ότι το self test πρέπει να γίνει 24 ώρες πριν από την προσέλευση στην εκκλησία.

– Θα πρέπει να ενημερώσετε το φαρμακείο για τον αριθμό των τεμαχίων που θα χρειαστείτε, ώστε να βεβαιωθούν ότι υπάρχει απόθεμα καθώς κατά καιρούς παρατηρούνται ελλείψεις.

– Προμηθευτείτε από κάποιο κατάστημα με είδη δώρων όμορφα κουτιά για να τοποθετήσετε τα self test, ώστε η κάπως… άχαρη συσκευασία τους να μην έρχεται σε αντίθεση με το κομψό προσκλητήριο του γάμου σας. Μπορείτε να απευθυνθείτε και στο κατάστημα απ’ όπου παραγγείλατε τα προσκλητήρια σας – σίγουρα θα μπορούν να σας βοηθήσουν

– Δημιουργήστε μια online φόρμα όπου ο κάθε καλεσμένος θα μπορεί να συμπληρώσει το αποτέλεσμα του self test.

YES I DO Note: Ακόμα κι αν συμπεριλάβετε την ιδέα του self test στην οργάνωση του γάμου σας, δεν πρέπει να επαναπαύεστε. Κύριο μέλημά σας πρέπει να παραμείνει η τήρηση όλων των μέτρων προστασίας του ΕΟΔΥ ώστε να είστε ασφαλείς εσείς και οι καλεσμένοι σας.

Must Read:

Self test bar: Η απόλυτη τάση στους φετινούς γάμους

Summer vibes: Γιατί είναι τέλειο να παντρεύεσαι στην καρδιά του καλοκαιριού;

Oh no! Τα 12 συχνότερα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στους καλοκαιρινούς γάμους

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας