Βρισκόμαστε επίσημα σε wedding season και όπως όλα, έτσι και οι γάμοι και οι βαπτίσεις, επιστρέφουν σταδιακά σε μια (νέα) κανονικότητα. Παραδοσιακά, βασικά κριτήρια για την επιλογή των κουφέτων ήταν η γεύση, η ποιότητα και φυσικά η εμφάνιση. Με τα νέα δεδομένα, η ασφάλεια έρχεται να προστεθεί σε αυτά και μάλιστα να τα επισκιάσει! Σε αυτές τις συνθήκες, η Confetti Crispo by Relkon, η μεγαλύτερη κουφετοποιία της Ευρώπης, καινοτομεί και αντιδρά προκειμένου να σας χαρίσει την ασύγκριτη ποιότητα, την τεράστια ποικιλία γεύσεων και την ξεχωριστή εμφάνιση των κουφέτων της με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Πώς; Δημιουργώντας τη νέα, ατομική συσκευασία Safe Pack, το μέλλον των κουφέτων!  

Τα αγαπημένα κουφέτα Crispo τυλιγμένα στην ατομική συσκευασία Safe Pack.

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των μελλόνυμφων και των νέων γονέων για εγγυημένη ασφάλεια και πρόληψη μετά τον κορωνοϊό, «έκλεισε» τα κουφέτα Crispo σε ένα Safe Pack! Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των κουφέτων Crispo στη νέα ατομική, αεροστεγή συσκευασία που σας εξασφαλίζει την ασφάλεια προϊόντος μέχρι την τελική κατανάλωση. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε μέσα από την τεράστια ποικιλία τη γεύση που σας αρέσει, το είδος και το χρώμα του κουφέτου που ταιριάζει καλύτερα στο event σας. Η σειρά Safe Pack είναι ήδη διαθέσιμη με την ελάχιστη επιβάρυνση σε σχέση με την κλασική συσκευασία.

Τα κουφέτα Safe Pack διατίθενται σε όλες τις κατηγορίες και σε όλους τους χρωματισμούς. Συγκεκριμένα, η φινέτσα των κουφέτων Snob με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο, γέμιση λευκής σοκολάτας και γεύσεις stracciatella, σοκολάτα γάλακτος και crème brûlée «κλείνεται» στη νέα ασφαλή συσκευασία Safe Pack.

Κουφέτα Crispo Safe Pack Snob

Το ίδιο και τα fun Cioco Star με γέμιση λευκής σοκολάτας και επικάλυψη σοκολάτας υγείας και διαθέσιμα σε περλέ ροζ και baby blue είναι τα ιδανικά κουφέτα για τη βάπτιση του παιδιού σας.

Κουφέτα Crispo Safe Pack Cioco Star

Από τη σειρά Safe Pack είναι αδύνατον να απουσιάζουν τα παιχνιδιάρικα κουφέτα Krixi με τις pop αποχρώσεις και τον τραγανό πυρήνα δημητριακών και διπλή σοκολάτα στην επικάλυψη και λεπτή επίστρωση ζάχαρης!

Κουφέτα Crispo Safe Pack Krixi

Η εκρηκτική απόλαυση των κουφέτων Crispo Ciocopassion συσκευάζεται επίσης ατομικά και ταιριάζει σε κάθε είδους και στιλ event. Τα κουφέτα Ciocopassion είναι κρεμώδη, ανάλαφρα και έτοιμα να σας χαρίσουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Έχουν πυρήνα λευκής σοκολάτας γεύση stracciatella, φράουλα, κρέμα λεμόνι, τριπλή σοκολάτα, κρέμα καραμελέ, τριπλή σοκολάτα και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος.

Κουφέτα Crispo Safe Pack Ciocopassion

Επιπλέον, η ποικιλία των αποχρώσεων των κουφέτων Cioco Passion Selection, από τις πιο παστέλ στις πιο έντονες, εγγυώνται ότι θα βρείτε το ιδανικό κουφέτο για τον γάμο ή τη βάπτιση που οργανώνετε.

Κουφέτα Crispo Safe Pack Ciocopassion Selection

Με περισσότερο από έναν αιώνα εμπειρίας στον χώρο των εκδηλώσεων, η Crispo παρουσιάζει συνεχώς νέες τάσεις, όχι μόνο σε χρώματα και γεύσεις, αλλά και σε τρόπους συσκευασίας. Η Relkon Hellas θα «κλείσει» σύντομα σε ασφαλή συσκευασία και άλλα προϊόντα που προορίζονται για candy bar, προσφέροντάς σας ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία, πάντα με την ίδια αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και ασφάλεια. 

Διαβάστε επίσης… 

Τα κουφέτα στην εποχή του κορωνοϊού | Η ευρηματική προσέγγιση της Confetti Crispo by Relkon

Confetti Crispo by Relkon | Βρήκαμε τα πιο παιχνιδιάρικα κουφέτα για τις βαπτίσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού

Κουφέτα Confetti Crispo by Relkon Hellas: Αυτά είναι τα κουφέτα του γάμου σας!