Οι σύγχρονοι weds-to-be αντικρύζουν τον γάμο με δυναμισμό, κριτική σκέψη, ενώ δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του. Είναι οπαδοί της υψηλής αισθητικής σε συνδυασμό με την πρακτικότητα και τις έξυπνες επιλογές, οι οποίες από τη μία τους λύνουν τα χέρια και από την άλλη τους χαρίζουν επιπλέον χρόνο στην προετοιμασία του γάμου. Μία τέτοια επιλογή αποτελεί και το on-line προσκλητήριο, το οποίο κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι αξίζει να πει ”Yes I Do” και να το προσθέσει στη λίστα των do’s του wedding planning. Η εταιρεία Ads Solutions προτείνει το ηλεκτρονικό προσκλητήριο ”She said Yes!” σε όλα τα ζευγάρια που επιθυμούν να καλέσουν στον γάμο τους φίλους και οικογένεια, με τον πιο πρωτότυπο και άμεσο τρόπο. Φυσικά, το Yes I do, μίλησε μαζί τους και σας παρουσιάζει όλους τους λόγους για να το επιλέξετε και εσείς σήμερα, αύριο, μεθαύριο…

On-line  προσκλητήριο! Είναι το next big thing στους γάμους του 2022;

To online προσκλητήριο ήρθε για να μείνει, καθώς όλο και περισσότερα ζευγάρια το επιλέγουν για το γάμο τους. Είναι ένας πρωτότυπος τρόπος να επικοινωνήσουν με τους καλεσμένους τους όπου κι αν βρίσκονται, ενώ προσαρμόζεται στο ύφος, στα χρώματα και στις ανάγκες του εκάστοτε ζευγαριού. Επίσης, διαμορφώνεται κατάλληλα και για βάπτιση.

 

yes_i_do_ads.jpg

 

Γιατί οι weds-to-be να επιλέξουν το ηλεκτρονικό προσκλητήριο και να μην επιλέξουν τον παραδοσιακό δρόμο, με το εκτυπωμένο προσκλητήριο;

Το ηλεκτρονικό προσκλητήριο έχει όλα τα στοιχεία του έντυπου με επιπλέον πληροφορίες και υπηρεσίες, όπως φωτογραφίες, περιγραφές και google maps- διαδραστικούς χάρτες. Φτάνει μέσα σε δευτερόλεπτα σε όλους τους καλεσμένους, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου αποστέλλοντας ένα link. Επιπλέον, διαμορφώνεται και σε δεύτερη γλώσσα εάν χρειαστεί. Τέλος, το ζευγάρι  γλυτώνει το κόστος εκτύπωσης έντυπων προσκλήσεων και τα ταχυδρομικά έξοδα, ενώ ταυτόχρονα βοηθάτε το περιβάλλον, καθώς έχει μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα.

Πόσο καιρό πριν το γάμο πρέπει να απευθυνθούν σε εσάς για να δημιουργήσουν το δικό τους on-line προσκλητήριο;

Το ηλεκτρονικό προσκλητήριο απαιτεί ένα διάστημα περίπου 1 μηνός για την κατασκευή του.  Δημιουργείται από την αρχή και διαμορφώνεται στις ανάγκες και το ύφος του εκάστοτε ζευγαριού.

 

yes_i_do_ads_2.jpg

 

Τι περιλαμβάνει ακριβώς  το on-line προσκλητήριο;

•             Φωτογραφίες/βίντεο

•             Ημερομηνία γάμου/ βάπτισης

•             Λεπτομέρειες γάμου/βάπτισης (εκκλησία και δεξίωση, διευθύνσεις και google maps)

•             Τρόπους μεταφοράς καλεσμένων

•             Διαμονή σε ξενοδοχεία (προτεινόμενα)

•             Services: Ενοικίαση αυτοκινήτων, κομμωτήρια, περιποίηση άκρων

•             Λίστα δώρου (αν υπάρχει)

•             Λίστα επιβεβαίωσης παρουσίας σε εκκλησία και δεξίωση

•             Στοιχεία επιβεβαίωσης

•             Ύφος και χρώματα Website δικιά σας επιλογής

Είναι εύκολο στη χρήση; Το χειρίζονται οι ίδιοι οι μελλόνυμφοι;

Το ζευγάρι έχει προσβαση στο ηλεκτρονικό προσκλητήριο, είναι πάρα πολύ εύκολο στη χρήση ενώ δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για να το χειριστείς. Συγκεκριμένα, εάν υπάρχει ”Λίστα Επιβεβαίωσης παρουσίας των καλεσμένων” έρχεται αναλυτική σελίδα excel με όλα τα στοιχεία σε εκκλησία και δεξίωση, κάτι που λύνει τα χέρια των weds-to-be!

Οι weds-to-be μπορούν να προτείνουν το ύφος και τα χρώματα που προτιμούν στο website;

Προφανώς! Όλη η σελίδα διαμορφώνεται στο ύφος και τα χρώματα του στολισμού και των λουλουδιών, αφού διαμορφώνεται εξ’ αρχής.

Πώς γίνεται η αποστολή του on-line προσκλητήριου στους καλεσμένους;

Στο ζευγάρι δίνουμε ένα link ιστοσελίδας, το οποίο αποστέλλουν σε όλους τους καλεσμένους μέσω Social Media, όπως Facebook, Instagram, Viber ή με ένα απλό email αλλά και newsletter. Πατώντας κάποιος πάνω στο link έχει όλη την πληροφορία που χρειάζεται, απλά και κατανοητά!

Mιλήστε για την υπηρεσία RSVP και τη ”Λίστα Επιβεβαίωσης Παρουσίας;

Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι καλεσμένοι δηλώνουν με το ονοματεπώνυμό τους αν θα παρευρεθούν (στην εκκλησία ή στη δεξίωση) και δηλώνουν αριθμό ατόμων (στην περίπτωση μιας οικογένειας). Αμέσως, έρχεται στο ζευγάρι ειδοποίηση ότι έχουν μία νέα εγγραφή στη λίστα καλεσμένων και στη συνέχεια λαμβάνουν όλα τα αποτελέσματα συγκεντρωμένα σε μια σελίδα excel.

 

yes_i_do_ads_3.jpg

 

Μπορούν οι νεόνυμφοι μετά τον γάμο να ανεβάσουν στην ίδια πλατφόρμα τις φωτογραφίες του γάμου, έτσι ώστε να τις μοιραστούν με τους καλεσμένους τους;

Ναι βεβαίως, υπάρχει σαν δυνατότητα, εφόσον συμφωνήσει και ο φωτογράφος.

Μετά τον γάμο το on-line προσκλητήριο συνεχίζει να υπάρχει ή έπειτα από κάποιο χρονικό ‘’κατεβαίνει’’;

Σε συνεννόηση με το ζευγάρι επιλέγουμε και το διάστημα που θα παραμείνει ενεργό.

YES I DO NOTE: Αν είστε weds-to-be click εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Στη συνέχεια η ομάδα της Ads Solutions θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για να δημιουργήσετε το on-line προσκλητήριο των ονείρων σας.

Must Read:

Wedding FAQs: Από πού προήλθε η ονομασία «μήνας του μέλιτος»;

Wedding FAQs: Γιατί ο γαμπρός δεν πρέπει να δει τη νύφη πριν από την εκκλησία;

Wedding FAQs | Τι κάνουμε τα στέφανα μετά τον γάμο;

Most Popular:

YID Cover story | Δήμητρα Κοντοβά: She is a super girl!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!