Ρίχνοντας μια ματιά σε όλες τις εκκρεμότητες που έχετε προσθέσει στη wedding λίστα σας, συνειδητοποιείτε πως μέχρι τώρα τα προσκλητηρία ήταν το μόνο για το οποίο δεν είχατε κάνει έρευνα. Ηρεμία, δεν χρειάζεται να σας πιάσει πανικός γιατί σήμερα σας προτείνουμε 10 εντυπωσιακά προσκλητήρια που ανακαλύψαμε, διεξάγοντας πριν από εσάς, για εσάς τη συγκεκριμένη έρευνα, τα οποία μπορείτε μάλιστα να επεξεργαστείτε μόνοι σας ή να τα κρατήσετε για το wedding moodboard.

1. Γεωμετρικά σχέδια & λουλούδια

Ο πιο ευρηματικός συνδυασμός! Η απόλυτη wedding τάση, τα γεωμετρικά σχέδια μαζί με τα πολύχρωμα λουλούδια δίνουν ακριβώς την εντύπωση και το sneak peek του γάμου σας που θέλετε να χαρίσετε στους καλεσμένους σας: σικ και ταυτόχρονα στο 2021.

Geometric & Flowers / Greetings Island

2. Κλασικό

Ως λάτρεις του κλασικού, θέλετε καθετί που αφορά τον γάμο σας να αποπνέει κομψότητα και επισημότητα. Όπως και το προσκλητήριο που σας προτείνουμε. 

Cream Bouquets / Greetings Island

3. Ρομαντικό

Η χρωματική παλέτα και η επιλογή των λουλουδιών αποτελούν απόδειξη της βαθιάς συναισθηματικής πλευράς σας και του ρομαντισμού που θέλετε να αποπνέει ο γάμος σας.

Climbing Roses / Greeting Island

4. Glam

Ονειρεύεστε τον γάμο σας ως έναν λαμπερό πάρτι που θα μείνει σε όλους αξέχαστο; Δώστε το σωστό μήνυμα επιλέγοντας ένα προσκλητήριο με τις κατάλληλες αναφορές, που θα τους προδιαθέσει αναλόγως. Το χρυσό χρώμα πάντα πρωτοστατεί! Δεν συμφωνείτε;

Modern Church Wedding / templanet.net

5. Fall Wedding

Τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει καλύτερα το φθινόπωρο όσο το ίδιο το φθινοπωρινό, νοσταλγικό τοπίο. Λένε πως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, συνεπώς το ρομαντικό αυτό προσκλητήριο μπορεί να αποτέλεσει το «τρέιλερ» της γαμήλιας φθινοπωρινής ιστορίας σας. 

Invitation / Canva

6. Minimal

Τα γεωμετρικά σχέδια φαίνεται πως έχουν τη δυνατότητα να αποδώσουν παραπάνω από ένα στιλ αν χρησιμοποιηθούν με το σωστό τρόπο και σε αυτή την περίπτωση λειτουργούν ως την αποθέωση του μινιμαλισμού.

Mosaic Wedding / Greetings Island

7. Personal

Αν θεωρείτε πως κανένα στιλ δεν σας εκφράζει και στοχεύετε σε ένα πιο προσωπικό χαρακτήρα, τότε μια δική σας φωτογραφία – αν μάλιστα έχει προηγηθεί pre-wedding φωτογράφιση – αποτελεί την ιδανική ιδέα, που θα σας χαρίσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Invitation / Canva

8. Boho

Από το νυφικό και τις βέρες μέχρι το venue και τη διακόσμηση, όλα επιθυμείτε να ταιριάζουν απόλυτα στο ελεύθερο πνεύμα σας. Το προσκλητήριο λοιπόν δεν μπορεί να ξεφύγει της υπόθεσης.

Boho Canopy / Greetings Island

9. Cute

Μέσα από το προσκλητήριο σας πείτε τη δική σας τρυφερή ιστορία, χρησιμοποιώντας μάλιστα τη βοήθεια της ακουαρέλας. 

Wedding Outfits / Greetings Island

10. Summer

Αν παντρεύεστε το καλοκαίρι και θέλετε με την ανακοίνωση του γάμου σας να ταξιδέψετε νοερά τους καλεσμένους σας εκεί – ειδικά αν πρόκειται για destination wedding – τότε το προσκλητήριο σας είναι η κατάλληλη οδός. 

Deep Blue Sea / Greetings Island

Και τώρα που πήρατε μία γεύση, πώς ακριβώς φαντάζεστε το δικό σας;

Must Read:

Και τώρα, τι γράφουμε στο προσκλητήριο γάμου; Ένας πλήρης οδηγός

Προσκλητήριο γάμου. Τι πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε;

Πόσο κοστίζει τελικά ένας πολιτικός γάμος;

Most Popular:

Wedding Anniversary Themes :Τι συμβολίζει ο κάθε χρόνος επετείου του γάμου σας!

10 πράγματα που δεν ξέρετε για τον πολιτικό γάμο!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!