Ένας χειμωνιάτικος γάμος ομολογουμένως έχει άλλη αίγλη από τον καλοκαιρινό. Όλα μοιάζουν πιιο γιορτινά, η διακόσμηση και τα χρώματα είναι πιο ζεστά και έντονα και αν ο καιρός σας κάνει την χάρη μπορεί το χιονισμένο τοπίο να δημιουγήσει το πιο μοναδικό ρομαντικό γαμήλιο σκηνικό. Οι πρωτότυπες και ανάλογες του θέματος μπομπονιέρες θα δώσουν το απόλυτο φινάλε στη μαγική χειμωνιάτικη τελετή που έχετε ονειρευτεί. Και ποιες θα είναι αυτές; 
Ιδέες για χειμωνιάτικες μπομπονιέρες
Αρωματικά κεριά

Με υποτόνους κανέλας και πορτοκαλιού, τα αρωματικά κεριά είναι μια εξαιρετική ιδέα για να χαρίσετε στους καλεσμένους σας. Αρώματα που θα τους θυμίζουν την ημέρα αυτή, θα τους δημιουργούν συναισθήματα ζεστασιάς αλλά θα δίνουν και την ιδανική ατμόσφαιρα τα βράδια του χειμώνα. 

Yes I Do Tip: Μπορείτε και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης να έχετε αναμμένα μερικά από αυτά τα κεριά, ώστε το δώρο σας να λειτουργήσει πραγματικά συνειρμικά και τα αρώματα αυτά να δημιουργήσουν το προσωπικό scent του γάμου σας. 
Προσωπικό άρωμα & μοναδικό ενθύμιο
Κουβέρτες με τα αρχικά σας
Ίσως λίγοι άνθρωποι μπορούν να αντισταθούν στις ζεστές φλις κουβέρτες την περίοδο του Χειμώνα. Γι’αυτό και εσείς μπορείτε να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ένα ενθύμιο, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν ξανά και ξανά και δεν θα αποχωριστούν μέχρι την Άνοιξη. Μπορείτε επίσης να έχετε προσθέσει σε ένα σημείο της κουβέρτας τα αρχικά σας γράμματα αλλά και την ημερομηνία του γάμου σας. 
Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα
Wedding Θερμός
Τα ζεστά ροφήματα είναι απαραίτητα τους χειμερινούς μήνες. Δώστε λοιπόν την ευκαιρία στους φίλους σας να θυμούνται κάθε μέρα το πόσο φανταστικά πέρασαν στον γάμο σας, χαρίζοντάς τους ένα θερμός για τον πρωινό τους καφέ. Ένα quote και η ημερομηνία της τελετής οφείλουν να είναι γραμμένα ενώ μπορείτε ανάλογα σε ποιον απευθύνονται, να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα.
Τα θερμός θα κρατήσουν ζεστό το ρόφημα αλλά και ζωντανή την ανάμνηση του γάμου σας
Recovery Kit
Σκοπεύετε να κρατήσετε το πάρτι του γάμου σας μέχρι τις πρωινές ώρες! Ετοιμάστε λοιπόν για όλους τους καλεσμένους πρωτότυπα recovery kits για την επόμενη ημέρα, τα οποία θα περιέχουν κρέμες ενυδάτωσης, μάσκες για τα μάτια και το πρόσωπο, καραμέλες για τον λαιμό, lip balms, αιθέρια έλαια, βιταμίνες και αρωματικά τσάγια. Φυσικά, σε αυτό το κιτ μπορούν να καταφεύγουν καθ’όλη τη διάρκεια του Χειμώνα και μόλις τελειώσουν οι προμήθειες μπορούν να ξαναχρησιμοποιήσουν το κουτί για να βάλουν οτιδήποτε επιθυμούν. 
Life saviour!
Μικρά Φυτά
Επιλέξτε ένα φυτό της αρεσκείας σας, το οποίο φυσικά μπορεί να βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο και χαρίστε το σε μικρά σακουλάκια στους καλεσμένους ώστε να το μεταφυτέψουν σε δικές στους γλάστρες στο σπίτι. Προτιμήστε φυτά που δεν χρειάζονται πολλή φροντίδα και θα μείνουν καιρό στον χώρο τους. Ο “Έρωτας” για παράδειγμα μοιάζει να είναι το ιδανικό. Τι λέτε;
Thinking green
Στολίδι Δέντρου
Αν ο γάμος σας πρόκειται να πραγματοποιηθεί κοντά στα Χριστούγεννα μπορείτε για μπομπονιέρα να τους προσφέρετε διακριτικά στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που θα τα χρησιμοποιούν κάθε χρόνο και θα τους θυμίζουν τον δικό σας αξέχαστο γάμο. 
Χριστουγεννιάτικο στολίδι που θα μείνει για πάντα, όπως και ο γάμος σας
Σε κάθε μπομπονιέρα βάλτε τη δική σας, προσωπική πινελιά και απέραντη αγάπη για κάθε έναν που θα βρίσκεται κοντά σας εκείνη την ημέρα. Μην ξεχάσετε φυσικά τα κουφέτα που αν μη τι άλλο θα δώσουν ένα παραδοσιακό στοιχείο, το something old που πρέπει να υπάρχει στον γάμο. Εσείς λοιπόν τι σκέφτεστε να τους προσφέρετε;
Διαβάστε επίσης…