Η Έλενα Χαβιάρα των RockPaperScissorsEvents είναι το κορίτσι που θες να σου οργανώσει τον γάμο σου, το wedding party, τα πάντα! Σε ένα guest post στο Yes I Do, μας αναλύει τα 10 πράγματα που δεν πρέπει να αμελήσετε εκείνη τη μέρα!

 

 

Πήρατε την μεγάλη απόφαση να παντρευτείτε; Με το καλό! 10 tips από τα τουλάχιστον 100 – τι άλλο θα έλεγε μια event planner; –  που δεν θα πρέπει να ξεχάσετε εκείνη την ημέρα.

 

 

 

1.    Μην ξεχνάς ποτέ τους καλεσμένους σου

 

 

 

Η σαγιονάρα, το καπέλο, η βεντάλια είναι Must. Κάτι στην πίστα, κάτι στην εκκλησία με την ζέστη, δώσε στους καλεσμένους σου λόγο να σε συζητάνε και την επόμενη ημέρα για το πόσο καλή οικοδέσποινα ήσουν.

 

 

image009
 

 

 

 

 

2.    Μην ξεχνάς πως η μέρα το καλοκαίρι είναι μεγάλη

 

 

 

 

 

Συζήτησε με τον φωτογράφο σου για την δύση του ηλίου και την καλύτερη ώρα να φωτογραφηθείτε μετά το μυστήριο και κανονίστε μαζί ένα πρόγραμμα που ναι μεν δεν θα αφήσει τους καλεσμένους σου να περιμένουν με τις ώρες αλλά σίγουρα θα δώσει και σε εσάς την ευκαιρία να έχετε μοναδικές φωτογραφίες από την ημέρα αυτή.

 

 

 

 

image010
 

 

 

 

 

Photo by Sofikitis Photography

 

 

 

 

 

3.    Μην ξεχνάς τον καιρό

 

 

 

 

 

Που αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα βροχή αλλά και αέρας (σκέψου μπομπονιέρες και διακόσμηση που δεν θα «πετάξουν» στα πρώτα μποφόρ) και πλήρη άπνοια (αν παντρεύεσαι νωρίς φρόντισε για κάτι δροσιστικό στην εκκλησία).

 

 

 

 

image005
 

 

 

 

 

 

 

Anastasios Filopoulos Photography

 

 

 

 

 

 

 

4.    Μην ξεχνάς τους κουμπάρους σου

 

 

 

 

 

 

 

Είναι πολύ όμορφο πέραν του τυπικού να φροντίσεις και μετά την ημέρα αυτή με ένα ξεχωριστό album, ένα ξεχωριστό thank you note γι αυτούς.

 

 

 

 

 

 

image006

Anastasios Filopoulos Photography
 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.    Μην ξεχνάς τους γονείς σου

 

Συζήτησε με τον φωτογράφο σου και βγάλτε μερικές φωτογραφίες που θα απευθύνονται για πάντα σε εκείνους (πχ. φωτό I’ll always be your little girl) και φροντίστε να τις χαρίσετε αργότερα σε μεγάλες εκτυπώσεις.

 

6.    Μην ξεχνάς τους συνεργάτες σου

 

Δουλεύουν για τον γάμο σου από το πρωί. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεννοηθείς με τον χώρο να έχουν το δικό τους τραπέζι για τον εξοπλισμό τους αλλά και για να φάνε και επιπλέον να τους πεις ένα ευχαριστώ για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που έδειξαν.

 

7.    Μην ξεχνάς τις λεπτομέρειες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτές άλλωστε κάνουν την διαφορά. Βάλε όμορφα και τρυφερά quotes σε κορνίζες, κάνε diy που θα αναγνωρίσουν όλοι, ετοίμασε όσο περισσότερα μπορείς με τα χέρια σου. Θα απολαμβάνεις για πολύ καιρό μετά τα κοπλιμέντα που θα προέρχονται από όσα ετοίμασες εκείνη την βραδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

image008

8.    Μην ξεχνάς τις εκπλήξεις
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μουσική από ένα συγκρότημα φίλων (και μη), μια διακοπή του χωρού για μια γλυκιά ανακοίνωση / εξομολόγηση στον καλό σου, ένα video έκπληξη θα φροντίσουν για ευχάριστες αναμνήσεις δικές σας και των καλεσμένων σας.

image013
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image016
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo: konstantinos Sofikitis photography

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9.    Μην ξεχνάς το θέμα του γάμου σου

 

Είναι τόσο εύκολο να ξεφύγεις. Κι εκεί που ξεκίνησες για ένα θέμα boho chic κατέληξες να ζητάς πέρλες και δαντέλες. Ξανακοίταξε το pinterest board σου (αποκλείεται να μας διαβάζεις και να μην έχεις!) και προσπάθησε να το ξεσκαρτάρεις αφαιρώντας ό,τι «χτυπάει» στο μάτι.

 

10. Μην ξεχνάς τον εαυτό σου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παντρεύεσαι ναι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να μείνεις νηστική. Φρόντισε κι εσύ κι ο καλός σου να φάτε. Έτσι να είσαι σίγουρη πως πραγματικά θα αντέξετε όλο το βράδυ και θα νιώθετε πολύ καλύτερα το επόμενο μεσημέρι (πρωί άλλωστε θα είναι που θα τελειώσει το πάρτι σας! 😉 )

 

Θες να βρεις την Έλενα Χαβιάρα;  Απλό!

 

6932480560
 

 

 

 

 

Twitter: Hel1_Rpsevents