Τις 2Gens Specialists τις γνώρισες στο πρώτο τεύχος του #yesidogr_freepress με την υπηρεσία που προσφέρουν το planning της μιας εβδομάδας ή της μιας βραδιάς! Εκτός όμως από wedding planners, η εμπειρία τους τις έχει κάνει να συγκεντρώνουν με κάθε γάμο και πολλά dos και donts tips. Η Ειρήνη και η Όλγα, κάθε μήνα θα μοιράζονται μαζί μας βασικά wedding tips για να είσαι απολύτως προετοιμασμένη την μεγάλη εκείνη ημέρα και να την απολαύσεις ανενόχλητη!  Ας δούμε 2 βασικά tips by 2Gens Specialists!

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας με τον wedding planner ή τον ανθοπώλη σας, καλό είναι να έχετε μαζί σας φωτογραφίες που προσεγγίζουν ή αποτυπώνουν το στιλ στολισμού και διακόσμησης που θέλετε καθώς και φωτογραφία του νυφικού σας. Έτσι, θα τον βοηθήσετε να καταλάβει πιο εύκολα τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε. Με αυτόν τον τρόπο, είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε πολύτιμο χρόνο…

 

yes i do - 2gens tips - june 01

 

yes i do - 2gens tips - june 02

Οποιαδήποτε εποχή και αν σκέφτεστε ή έχετε ήδη κανονίσει το γάμο σας, αν πρόκειται να γίνει σε εξωτερικό χώρο, πρέπει να είστε εγκαίρως προετοιμασμένες για οποιεσδήποτε καιρικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής – ομπρέλες ή τέντες για την περίπτωση βροχής ή πολύ ήλιου, βεντάλιες για τη ζέστη, γυαλιά ηλίου, μπασμίνες για την υγρασία ή την ψύχρα.

 

yes i do - 2gens tips - june 04

yes i do - 2gens tips - june 03

 

Stay tuned γιατί τα επόμενα tips έρχονται τον Ιούλιο, μέχρι τότε διαβάστε την συνέντευξη των 2Gens Specialists εδώ  ενώ αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τις 2Gens Specialists μπείτε στο site τους http://www.2gens.gr/ ή εδώ  καθώς και στη σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/2GensSpecialists ή  εδώ .