Τις 2Gens Specialists τις γνώρισες στο πρώτο τεύχος του #yesidogr_freepress με την υπηρεσία που προσφέρουν το planning της μιας εβδομάδας ή της μιας βραδιάς! Εκτός όμως από wedding planners, η εμπειρία τους τις έχει κάνει να συγκεντρώνουν με κάθε γάμο και πολλά dos και donts tips. Η Ειρήνη και η Όλγα, κάθε μήνα θα μοιράζονται μαζί μας βασικά wedding tips για να είσαι απολύτως προετοιμασμένη την μεγάλη εκείνη ημέρα και να την απολαύσεις ανενόχλητη!  Ας δούμε 2 βασικά tips by 2Gens Specialists!

2gens

Φορέστε τα παπούτσια του γάμου σας 2-3 μέρες πριν για μερικές ώρες στο σπίτι. Περπατήστε τα για να βεβαιωθείτε ότι νιώθετε άνετα. Διαφορετικά, φροντίστε να έχετε μαζί σας για τη δεξίωση και ένα δεύτερο ζευγάρι που ξέρετε ότι σας είναι άνετα, αποφεύγοντας έτσι να σας χαλάσει τη βραδιά κάτι τόσο «ασήμαντο».

 

yes i do - 2gens tips - may 01

 

yes i do - 2gens tips - may 02

Για τους μικρούς σας καλεσμένους, φροντίστε να έχετε κάποιες δραστηριότητες σε ένα μέρος του χώρου της δεξίωσης ώστε να απασχοληθούν, ή αν ο αριθμός τους είναι μικρός, επιλέξτε κάποια μικρά καλάθια με παιχνίδια, ζωγραφική κ.ά. έτσι ώστε να περάσουν όμορφα αλλά και οι ενήλικοι συνοδοί τους να διασκεδάσουν απερίσπαστοι.

 

yes i do - 2gens tips - may 03

 

yes i do - 2gens tips - may 04

2gens

 

Stay tuned γιατί τα επόμενα tips έρχονται τον Ιούνιο μέχρι τότε διαβάστε την συνέντευξη των 2Gens Specialists εδώ  ενώ αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τις 2Gens Specialists μπείτε στο site τους http://www.2gens.gr/ ή εδώ  καθώς και στη σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/2GensSpecialists ή  εδώ .

Για περισσότερα 2Gens Specialists tips δείτε το part 1 και εδώ