Όσον αφορά τη γαμήλια δεξίωση δεν είναι ανάγκη να τα κάνετε όλα by the book… Και ειδικά το guest book, a.k.a. το βιβλίο ευχών. Συγκεντρώσαμε 10 διαφορετικές και fun εναλλακτικές που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας και θα κάνουν το βιβλίο ευχών την αγαπημένη σας wedding λεπτομέρεια! 
yes-i-do-married-my-friend.jpg

Wanna play a game? 
Σίγουρα, όταν φαντάζεται κανείς τον γάμο του, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι δεν είναι η πρώτη του σκέψη (ούτε καν η δεύτερη). Όμως, όταν αντί για το βιβλίο ευχών οι καλεσμένοι γράφουν τις ευχές τους στα τουβλάκια του Jenga, τότε έχετε την πιο fun και ευρηματική εναλλακτική. 
Travel couple 
Αν εσείς και το έτερον ήμισυ είστε λάτρεις των ταξιδιών, τοποθετήστε μια υδρόγειο σφαίρα και μερικούς ανεξίτηλους μαρκαρόδους στην υποδοχή. Οι καλεσμένοι, πέρα από τις ευχές, μπορούν να σας προτείνουν και τον επόμενο προορισμό. 
Old-school 
Φανταστείτε την έκπληξη και τον ενθουσιασμό των προσκεκλημένων σας όταν θα αντικρίσουν μια γραφομηχανή στην είσοδο του venue! Αναμφισβήτητα, αυτή την ευχή θα την θυμούνται για πάντα. 
yes-i-do-typewriter.jpg

Nice and clear 
Ένα κομμάτι plexi glass είναι η μίνιμαλ και ταιριαστή σε κάθε είδους γάμου επιλογή. Επιλέξτε λευκούς ανεξίτηλους μαρκαδόρους για ένα κομψό αποτέλεσμα. 
yes-i-do-guest-book.webp

From Paris with love
Σκεφτείτε 10 προορισμούς που θα θέλατε να επισκεφθείτε για τον μήνα του μέλιτος. Τοποθετήστε postcards από τους προορισμούς και δίπλα τους ένα γραμματοκιβώτιο και οι καλεσμένοι θα αποφασίσουν για εσάς χωρίς να το γνωρίζουν.
yes-i-do-guest-book09.jpg

A message in the bottle 
Ο τίτλος είναι αρκετά ξεκάθαρος από μόνος του. Χρειάζεστε μερικά μπουκάλια, χαρτάκια και στυλό. 
yes-i-do-guest-book8.webp

Wrap me up 
Προμηθευτείτε μαρκαδόρους ειδικούς για υφάσματα και παροτρύνετε τους καλεσμένους να γράψουν τις ευχές τους σε μια κουβέρτα. 
yes-i-do.jpg

Strike a pose 
Διασκεδαστικό, άκρως προσωποποιημένο και όμορφο. Ζητήστε τους να βγάλουν μια selfie με την Polaroid κάμερα και γράψουν την ευχή τους πίσω από την φωτγραφία.
Κάντε το χόμπι σας… βιβλίο ευχών! 
Για παράδειγμα, αν είστε surfers, αντικαταστήστε το wish book με μια σανίδα του surf!
yesido.jpg

Music makes the people come together
Αν πάλι αγαπάτε τη μουσική, ζητήστε από τους καλεσμένους να υπογράψουν σε μια κιθάρα ή έναν δίσκο.

Εσείς ποια εναλλακτική θα τολμήσετε; Ανυπομονούμε να μας στείλετε τις φωτογραφίες σας στο info@yes-i-do.gr.

Διαβάστε επίσης…

Και τώρα, τι γράφουμε στο προσκλητήριο γάμου; Ένας πλήρης οδηγός

Micro weddings: Τι σημαίνει η νέα τάση στους γάμους του 2020;

Wedding Trivia | Έθιμα, παραδόσεις και άλλα τέτοια…