Από τη Γωγώ Καρκάνη

Ακόμα και αν ζήσετε στο φουλ κάθε στιγμή του γάμου σας, ό,τι θα σας έχει μείνει μετά από χρόνια από το event θα είναι οι ομορφότερες αναμνήσεις και ένα άλμπουμ με φωτογραφίες. Αξίζει, λοιπόν, να εμπιστευτείτε την καταγραφή του γεγονότος σε φωτογράφους όπου επαγγελματισμός και δημιουργικότητα, προσωπικό στυλ και σεβασμός στις επιθυμίες του ζευγαριού βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία. Εμείς σας προτείνουμε τους καλύτερους του είδους για να επιλέξετε εκείνον που ταιριάζει περισσότερο στη δική σας αισθητική.

1.Thanos Asfis

Με λίγα λόγια: Ο Θάνος Ασφής αναλαμβάνει destination weddings σε ολόκληρο τον κόσμο, με πάθος για το στυλ και την κομψότητα και με αποστολή να μετατρέψει κάθε γάμο σε ένα μοναδικό αφήγημα.

yes-i-do-thanos-asfis.jpg

Yes, we do love:

-Όποια γωνιά του πλανήτη κι αν επιλέξετε για τον γάμο σας, θα σας ακολουθήσει για να απαθανατίσει το γεγονός με το ίδιο πάθος με το οποίο λατρεύει τα ταξίδια.

-Το editing των φωτογραφιών στο στούντιό του αγγίζει την τελειότητα και σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιεί στο άλμπουμ, το αποτέλεσμα είναι ρεαλιστικό και ταυτόχρονα καλλιτεχνικό.

-Είναι σχολαστικός και ταυτόχρονα ευέλικτος: Προσαρμόζεται στο πρόγραμμα του ζευγαριού, ενώ ταυτόχρονα αναζητά το τέλειο σημείο και τις τέλειες συνθήκες φωτισμού για μια αξέχαστη φωτογραφία.

-Αν δεν έχετε βρει βιντεογράφο, θα αναλάβει να σας συστήσει τους καλύτερους στο χώρο.

Website: asfisphotography.com
Facebook: @AsfisPhotography

Instagram: @thanosasfis

———————————————————————————————

2. Μόνικα Κρητικού (Fiorello Photography)

Με λίγα λόγια: Η Ελληνοϊταλίδα Μόνικα Κρητικού, δημιουργός της Fiorello Photography υπόσχεται να απαθανατίσει το γάμο σας, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν γίνεται, με αυθορμητισμό και δημιουργικότητα.

yes-i-do-monika-kritikou.jpg

Yes, we do love:

-Καθώς έχει το χάρισμα να εντοπίζει και να αναδεικνύει την ομορφιά ακόμα και στα πιο απλά πράγματα, υπόσχεται να απογειώσει τη μεγαλύτερη γιορτή της ζωής σας.

-Οι εικόνες της συνδυάζουν ιδανικά την τεχνική αρτιότητα με την καλλιτεχνική μοναδικότητα.

-Η Μόνικα Κρητικού έχει αναγνωριστεί με διάφορους τρόπους: μέσα από βραβεύσεις, ατομικές και ομαδικές εκθέσεις των φωτογραφιών της και δημοσιεύσεις σε λευκώματα και διεθνείς τίτλους περιοδικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Fiorella Photography διακρίθηκε στα 2020 Wedding Wire Couples’ Choice Awards.

Website: fiorellophotography.com
Facebook: @fiorellophotography

Instagram: @fiorello

———————————————————————————————

3. Panoulis Photography

Με λίγα λόγια: Το Studio Panoulis ιδρύθηκε το 1984 από τον Δημήτρη Πανουλή, τον φωτογράφο που συνέδεσε το όνομά του με τη «χρυσή εποχή» του περιοδικού τύπου. Στελεχωμένο σήμερα από μια ομάδα έμπειρων και νεότερων φωτογράφων, από τα κορυφαία στούντιο στην κάλυψη προσωπικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων, αναλαμβάνει να αποτυπώσει τον γάμο σας με επαγγελματισμό και φαντασία.

yes-i-do-panoulis-photography.jpg

Yes, we do love:

-Κάθε φωτογραφία της Panoulis Photography αφηγείται και μια ολόκληρη ιστορία.

-Η ομάδα αποτελείται όχι μόνο από φωτογράφους, αλλά και από έμπειρους photo editors και cinematographers, αναλαμβάνοντας την πλήρη κάλυψη του γάμου σας, φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση, και στη συνέχεια την άρτια επεξεργασία του οπτικοακουστικού υλικού.

-Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί επώνυμοι εμπιστεύονται απόλυτα το φωτογραφικό στούντιο, με πρόσφατο παράδειγμα το γάμο της Αναστασίας Καίσαρη, κόρης του κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, με τον αγαπημένο της Thomas Percy και, στο παρελθόν, τον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη.

Website: panoulisphotography.com
Facebook: @panoulisphotography
Instagram: @studio_panoulis

———————————————————————————————

4. Κωνσταντίνος Καρτελιάς (Kartelias Photography)

Με λίγα λόγια: Ένας destination wedding photographer, με έδρα την Αθήνα και τη Βιέννη, έτοιμος όμως να ταξιδέψει σε οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου για να απαθανατίσει το γάμο σας.

yes-i-do-kartelias-.jpg

Yes, we do love:

-Οι σπουδές του στην Οπτική Επικοινωνία και τα Media, το Φωτορεπορτάζ και το Ντοκιμαντέρ συμβάλλουν, σε συνδυασμό με την οξυδερκή ματιά του, σε φωτογραφίες που αποτυπώνουν κάθε στιγμή με φυσικότητα και ταυτόχρονα από μια μοναδική γωνία.

-Οι εικόνες του γάμου σας θα είναι παραμυθένιες, αυθόρμητες και ταυτόχρονα θα έχουν στοιχεία ντοκιμαντέρ.

-Η ποιότητα του έργου του έχει αναγνωριστεί, μεταξύ άλλων, μέσα από την παρουσίαση του σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σε δημοσιεύσεις διεθνών τίτλων.

-Συνδυάζει τον καλλιτεχνικό χαρακτήρα με την κοινωνική ευαισθησία καθώς εδώ και πάνω από μία δεκαετία μέσα από τα ντοκιμαντέρ του προβάλλει το έργο μη κερδοσκοπικών οργανισμών όπως το Χαμόγελο του Παιδιού και των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

-Καλύπτει τους γάμους καλοντυμένος, γιατί πιστεύει ότι ο φωτογράφος καλό είναι να μην ξεχωρίζει από τους καλεσμένους!

Website: karteliasphotography.com
Facebook: @Karteliasphotography
Instagram: @konstantinos_kartelias

———————————————————————————————

5. Vasilis Kouroupis

Με λίγα λόγια: Ο ρομαντισμός, το κλασικό και το μοντέρνο στυλ συνδυάζονται σχεδόν μαγικά σε κάθε εικόνα που απαθανατίζει ο Βασίλης Κουρούπης με τον φακό του.

yes-i-do-vasilis-kouroupis2.jpg

Yes, we do love:

-Ενθαρρύνει τα ζευγάρια να αφήνουν στην άκρη τα «πρέπει», να απολαμβάνουν στο μέγιστο τη σπουδαιότερη γιορτή της ζωής τους και να αποκαλύψουν τον αληθινό εαυτό τους, γιατί γνωρίζει ότι εκεί κρύβεται η αυθεντική ομορφιά.

-Αντιμετωπίζει τον γάμο σαν ένα ντοκιμαντέρ, αναζητώντας σε όλη τη διάρκειά του τις πιο αυθόρμητες στιγμές.

-Έχει ως βασική επαγγελματική αρχή να καλύπτει μόνο ένα event την ημέρα, ώστε να διοχετεύει σε αυτό όλη την ενέργεια και την προσοχή του.
Website: vasiliskouroupis.com
Facebook: @VKphotographer
Instagram: @vasiliskouroupis

———————————————————————————————

6. Yiannis Alefantou

Με λίγα λόγια: Ένας Έλληνας που γεννήθηκε στον Καναδά και επέστρεψε στην πατρίδα του για να κάνει ό,τι αγαπά περισσότερο: να αφηγείται τις αληθινές ιστορίες αγάπης των ζευγαριών μέσα από εικόνες.

yes-i-do-alefantou.jpg

Yes, we do love:

-Όπου κι αν ονειρεύεστε να κάνετε τον γάμο σας θα σας ακολουθήσει, από την Ιαπωνία μέχρι την Καραϊβική και από τη Σκανδιναβία μέχρι την Αφρική.

-Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που παραδίδει σε κάθε πελάτη, 700-900 εικόνες επεξεργασμένες καλλιτεχνικά αλλά όχι ρετουσαρισμένες, μπορεί να παρουσιαστεί μέσα από ένα πλήθος επιλογών, όπως η online gallery, που έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα κλασικά αλλά υψηλής ποιότητας άλμπουμ, καθώς και κομψά, χειροποίητα ξύλινα boxes.  

-Ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις των μεγάλων γάμων, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα και τον αυθορμητισμό τους, αλλά δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από τους micro weddings, δυνατή τάση φέτος.
Website: www.alefantou.com
Instagram: @alefantou

———————————————————————————————

7. George Pahountis

Με λίγα λόγια: Ο Γιώργος Παχούντης βλέπει κάθε γάμο σαν ένα φωτορεπορτάζ καθώς πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό στη φωτογραφία από την αποτύπωση της ακατέργαστης, αυθεντικής στιγμής.

yes-i-do-pahountis.jpg

Yes, we do love:

-Έχει ως έδρα την Αθήνα, αλλά αν χρειαστεί ταξιδεύει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου: αντιμετωπίζει κάθε ταξίδι του όχι σαν επιπλέον δυσκολία, αλλά ως νέα πηγή έμπνευσης.

-Αναλαμβάνει ο ίδιος και το editing των φωτογραφιών, αντί να το αναθέτει σε εξωτερικούς συνεργάτες, για να διασφαλίσει την κορυφαία ποιότητα του αποτελέσματος. 

-Προσφέρει και τη δυνατότητα του express photo editing, στα ζευγάρια που επιθυμούν να τους παραδοθεί το υλικό σε λιγότερες από τις 6-8 εβδομάδες που απαιτούνται συνήθως.

-Η συνεργασία του με μεγάλους φωτογράφους από το χώρο της μόδας και της διαφήμισης, τα editorials και οι καμπάνιες που έχει φωτογραφίσει για διεθνείς τίτλους περιοδικών και απαιτητικά brands έχουν εμπλουτίσει και διευρύνει την εμπειρία του.

Website: www.wedshooter.gr

Facebook: @PahountisPhotography
Instagram: @pahountisg

———————————————————————————————

8. Nikos Psathoyiannakis

Με λίγα λόγια: Ο Πατρινός που έχει εξελιχθεί σε destination weddings photographer, από μικρό παιδί ήταν παρατηρητής των ανθρώπινων συναισθημάτων. Μεγαλώνοντας, έκανε αποστολή της ζωής του να τα αποτυπώνει ατόφια.

yes-i-do-psathoyannakis.jpg

Yes, we do love:

-Η αγάπη του για τον κινηματογράφο εκφράζεται μέσα από κάθε λήψη, που θυμίζει στιγμιότυπο ταινίας και αφηγείται, από μόνη της, μια ολόκληρη ιστορία.

-Μαζί με τον βοηθό του, Θανάση Καρρά, φροντίζουν να μην ξεφύγει καμία σημαντική στιγμή από το σπουδαιότερο γεγονός της ζωής σας.

-Η δουλειά του έχει αναγνωριστεί μέσα από πολλές διακρίσεις, όπως τα βραβεία Wedding Wire Couples’ Choice Awards 2019.

Website: nikospsathoyiannakis.com

Facebook: @psathoyiannakisphotography
Instagram: @psathoyiannakis.wed.photo

———————————————————————————————

9. Elias Kordelakos Photography

Με λίγα λόγια: Ένας destination wedding photographer που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερη αδυναμία ωστόσο στην Ελλάδα, την Ιταλία και τη Γαλλία.

yes-i-do-kordelakos.jpg

Yes, we do love:

-Υπόσχεται να αποτυπώσει τις ομορφότερες αναμνήσεις σας λουσμένες στο φυσικό φως, καταγράφοντας το απτό και ταυτόχρονα αποκαλύπτοντας την αόρατη δύναμη των συναισθημάτων, με μοναδικό απόλυτο κανόνα την κομψότητα.

-Όπου κι αν γίνεται ο γάμος σας, θα σας συστήσει και θα σας καθοδηγήσει στα ομορφότερα σκηνικά που μπορούν να πλαισιώσουν τη φωτογράφισή του.

-Κάθε εικόνα του είναι ένα καθηλωτικό μείγμα τέχνης και φωτορεπορτάζ.

-Μια από τις μεγαλύτερες αναγνωρίσεις της ποιότητας της δουλειάς του, πέρα από την ενθουσιώδη ανταπόκριση των ζευγαριών, είναι το γεγονός ότι οι φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνείς τίτλους περιοδικών όπως τα Brides Magazine και Martha Stewart Weddings.

Website: eliaskordelakos.com

Facebook: @EliasKordelakosPhotography
Instagram: @eliaskordelakos

———————————————————————————————

10. G Wedd Photography – Γιώργος Μπουζάκης

Με λίγα λόγια: Απολαμβάνει να φωτογραφίζει γάμους, να αφηγείται μέσα από εικόνες την ιστορία μιας αγάπης. Απολαμβάνει ακόμα περισσότερο τους destination weddings, γιατί συνδυάζουν τη φωτογραφία με την αγάπη του για τα ταξίδια.

yes-i-do-wedding-photographs-gwedd_7.jpg

Yes, we do love:

-Προτείνει το concept φωτογράφισης «First look»: όταν το ζευγάρι είναι έτοιμο, δίνει ραντεβού μόνο του σε έναν χώρο κοντά στο σημείο της τελετής. Εκεί  τους περιμένει ο φωτογράφος, που διακριτικά θα απαθανατίσει τη στιγμή που ο γαμπρός αντικρίζει για πρώτη φορά τη νύφη.

-Έχει το χάρισμα να προσδίδει ρομαντισμό ακόμα και στους πιο «δύσκολους», πολιτικούς γάμους. Άλλωστε, όπου κι αν γίνεται ο γάμος, το ζευγάρι έχει πάντα την επιλογή μιας φωτογράφισης εκτός Αθήνας ή ακόμα και εκτός Ελλάδας.

-Η δημιουργικότητα και η τεχνική αρτιότητά του συνδυάζεται με επικοινωνιακές δεξιότητες, μέσα από τις οποίες διευκολύνει το ζευγάρι ώστε να αισθανθεί απόλυτα άνετα, σαν να ποζάρει στον φακό ενός καλού φίλου.

-Αντιμετωπίζει κάθε γάμο σαν μια κινηματογραφική ταινία, με σενάριο, σκηνοθεσία, κοστούμια, δράση, μουσική και ήρωες. Το αποτέλεσμα; Τεχνικά άρτιο, καλλιτεχνικά συναρπαστικό και με εντυπωσιακή συνοχή στην αφήγηση και την αισθητική.

Website: www.gweddphotography.com

Facebook: @gwedd.gr
Instagram: @gweddphotography

Must Read:

Το αλφαβητάρι του γάμου, από το Α ως το Ω

Micro weddings bigger than life: Ιδέες για έναν γάμο με λίγους καλεσμένους και πολλή λάμψη

5 λάθη που αυξάνουν το γαμήλιο budget και πρέπει να τα αποφύγετε

Most Popular:

Destination Weddings 2021: Πώς θα είναι άραγε;

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!