Το είδαμε να συμβαίνει όσο τίποτα και ως Yes I Do είμαστε δίπλα σας για να συζητήσουμε για τις νέες ημερομηνίες και να βρούμε λύσεις σε όλα σας τα προβλήματα! Το μόνο που τόσο καιρό αφήναμε αναπάντητο ήταν η στεναχώρια και η μελαγχολία των ζευγαριών για την actual date του γάμου που δεν έγινε. Για εκείνη την πρώτη ημερομηνία που άλλαξε και που κάπως στο μυαλό σας ήταν ημερομηνία ορόσημο!

Κανένα πρόβλημα! Να 5 τρόποι να γιορτάσετε αυτή την ημέρα και να μην σας μείνει στο μυαλό ως μια «κακή ημέρα» ή μια ημέρα μελαγχολίας! Αφού έχετε ήδη κλείσει την επόμενη ημερομηνία και όλα έχουν σεταριστεί, τώρα μπορείτε να… «ξορκίσετε το κακό»!

1. Οργανώστε μια μονοήμερη εκδρομή οι δύο σας!

Αυτή την ημέρα δεν θα τη θυμάστε ως την ημέρα που ακυρώθηκε ή μεταφέρθηκε ο γάμος σας! Θα τη θυμάστε ως μια συναρπαστική ημέρα με γέλια, αγκαλιές και μια αξέχαστη εκδρομή! Μπείτε στο αυτοκίνητο και όπου σας βγάλει ο δρόμος!

yes_i_do_couple_car.jpg

2. Παραγγείλτε και… φάτε τη wedding cake σας!

Ένα περιττό έξοδο; Καθόλου! Παραγγείλτε μια εντυπωσιακή wedding cake, ακόμα και ίδια με εκείνη που θα έχετε τη μεγάλη μέρα, βάλτε την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix και απολαύστε την αγκαλιασμένοι στον καναπέ!

yes_i_do_wedding_cake.jpg

3. Οργανώστε μια μίνι φωτογράφιση… με το κινητό σας!

Μπείτε στο pinterest, εμπνευστείτε και στήστε το κινητό σας απέναντι από το κρεβάτι σας! Φορέστε κάτι λευκό εσείς και κάτι πιο σκούρο ο μέλλων σύζυγός σας και… say cheese! Εναλλακτικά μπορείτε να γίνετε και λίγο πιο τολμηροί! 

yes_i_do_couple_shooting.jpg

4. Καλέστε τους κουμπάρους σας σε dinner!

Ποιος είπε όχι σε ένα ακόμα pre-wedding dinner; Καλέστε τους κουμπάρους σας, κλείστε τραπέζι σε ένα εστιατόριο που αγαπάτε και ανοίξτε μια σαμπάνια! Η ζωή είναι ωραία και όταν ξεπερνάμε τα εμπόδια οφείλουμε να το γιορτάζουμε!

yes_i_do_dinner.jpg

5. Οργανώστε το ταξίδι του μέλιτος!

Είναι υπέροχο όταν έχεις πράγματα να προγραμματίζεις! Και η οργάνωση του honeymoon είναι ίσως το πιο ωραίο από αυτά! Ορίστε ως ημερομηνία οργάνωσης την ημέρα που δεν έγινε ο γάμος και καθίστε αγκαλιά στο κρεβάτι με ένα laptop για να ονειρευτείτε και να προγραμματίσετε ένα μαγικό ταξίδι του μέλιτος! Αν έχετε το τούλι του νυφικού σας εύκαιρο, φορέστε το ως hair accessory! 

yes_i_do_honeymoon.jpg

Γιορτάστε, λοιπόν, με τον τρόπο που σας ταιριάζει!

Διαβάστε επίσης…

Γάμοι αυτό το καλοκαίρι | Όλες οι εξελίξεις για τον αριθμό των καλεσμένων, τα wedding parties, τις δεξιώσεις και τους γάμους στα νησιά

Οι 10 πιο ενοχλητικές ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνετε στην post-covid νύφη του φετινού καλοκαιριού

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;