Η αστρολόγος Carolyne Faulkner, ιδρύτρια της Dynamic Astrology και συγγραφέας του βιβλίου Your Stars, αναφέρει πως το 2020 «αποτελεί μια ιδιαιτέρως ευνοϊκή χρονιά για το επίσημο ξεκίνημα ενός γάμου που θα κρατήσει για χρόνια». Ο Φεβρουάριος μοιάζει να είναι -από αστρολογικής άποψης- ο καλύτερος μήνας για να πείτε Yes I Do, με την 20η Φεβρουαρίου να αποτελεί την ιδανική ημερομηνία για όσους θέλουν να ενώσουν επίσημα τις ζωές τους κατά τη διάρκεια του νέου έτους.

Written in the stars: 20.02.2020!

Σύμφωνα με τη Faulkner -με την οποία συμφωνεί και η νέα αστρολόγος-δημοσιογράφος του Yes I Do, η φοβερή Μαριλένα Πεπονάκη- πίσω από τον αριθμό 20 κρύβεται ο άγγελος των νέων ξεκινημάτων και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που η 20η Φεβρουαρίου είναι η ιδανική στιγμή. «Στην αριθμολογία, ο αριθμός 2 συμβολίζει μια στωική και δυναμική γυναίκα. Στην αστρολογία, σχετίζεται με τον οίκο του Ταύρου και ως σύμβολο με την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης και της ομορφιάς που αντιπροσωπεύει την υπομονή, την επιμονή και την πρόθεση του ατόμου να παραμείνει πιστό και να δουλέψει σκληρά για να δημιουργήσει έναν ξεχωριστό και με διάρκεια δεσμό», προσθέτει.

Εσείς, έχετε βρει την ημερομηνία του γάμου σας;

Όσο αφορά στον αριθμολογικό συμβολισμό, η Faulkner εξηγεί γιατί η επίδραση των πλανητών καθιστά την ημερομηνία ιδανική για έναν γάμο: Στις 20/02/20, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Άρης και η Σελήνη θα βρίσκονται όλοι στο ίδιο ζώδιο υποδεικνύοντας δυναμικές δεσμεύσεις, συναισθηματική σταθερότητα και εκπλήρωση των ιερών δεσμεύσεων. Και παρότι οι «παλαιάς σχολής» αστρολόγοι υποστηρίζουν πως καλό είναι να αποφεύγεται η σύναψη συμβολαίων υπό την επίδραση του ανάδρομου Ερμή, η ίδια δεν τάσσεται υπέρ αυτής της άποψης καθώς, σύμφωνα με την έρευνά της, η περίοδος αυτή σχετίζεται με την τελική ανασκόπηση μιας απόφασης που πάρθηκε ύστερα από σημαντική σκέψη. Η έρευνά της ξεκίνησε όταν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχειακού ομίλου Sandals Resorts, παρατήρησαν αύξηση στον αριθμό των κρατήσεων για την περίοδο του Φεβρουαρίου: το 10% των συνολικών κρατήσεων για το 2020 αφορούσαν τον Φεβρουάριο και το 15% των γάμων ήταν προγραμματισμένοι για τις 20 του μήνα. Έτσι, της ανέθεσαν να το ερευνήσει αστρολογικά.

Tο 2020 ο Κρόνος μετακινείται από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο, καθώς προχωρά σε ένωση με τον Δία – ένα φαινόμενο που έχει να συμβεί από το 1960, μια χρονιά αγάπης, ισότητας και ελευθερίας! To 2020 είναι κάτι σαν επανεκκίνηση της εποχής του Υδροχόου, κάτι που πρόκειται να ευνοήσει την ευαισθητοποίηση, την ανεκτικότητα, την ευσπλαχνία και την ισότητα.

Το 2020 αποτελεί μια ιδιαιτέρως ευνοϊκή χρονιά για το επίσημο ξεκίνημα ενός γάμου που θα κρατήσει για πάντα…

Τα ζευγάρια που θα επιλέξουν να πουν το μεγάλο «ναι» υπό αυτές τις αστρολογικές συνθήκες είναι πολύ πιθανό να έχουν υπάρξει σε καρμική συνένωση πολλές φορές στο παρελθόν, σε προηγούμενες ζωές. Όμως αυτή είναι μάλλον η στιγμή που το σύμπαν «συνωμότησε» για να πάρει η σχέση τους μια πιο τρυφερή κατάληξη. Εσείς, έχετε βρει την ημερομηνία του γάμου σας;

Με πληροφορίες από www.cosmopolitan.com

Διαβάστε επίσης…