Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα τη στεναχώρια των brides to be. Σε καμία νύφη να μη χρειαστεί να ακυρώσει ή να μεταφέρει τον γάμο της! Πραγματικά είμαστε μαζί σας και καταλαβαίνουμε πως έχετε πιεστεί, στεναχωρηθεί, απογοητευθεί.  Όμως κορίτσια, βιώνουμε πρωτόγνωρες στιγμές και θα πρέπει να προσαρμοστούμε! Από την άλλη κανείς δεν μπορεί να σας στερήσει τη χαρά, τον ενθουσιασμό, αυτό το φανταστικό feeling που βιώνουν όλες οι νύφες του πλανήτη τους μήνες της προετοιμασίας του γάμου τους! Για το λόγο αυτό, και αφού σας υπενθυμίσουμε πως κάθε Πέμπτη στις 17.00 κάνουμε Instagram Live από το account του @yesidogr για να μιλήσουμε μαζί σας, να μοιραστούμε όλες τις νέες εξελίξεις και να βρούμε λύσεις, παρακάτω θα βρείτε 3 εναλλακτικές για την περίπτωση που ακυρώσατε τον γάμο σας! Γιατί είπαμε… δεν θα αφήσουμε κανέναν κορωνοϊό να μας στερήσει τη χαρά!

yes-i-do-alternatives-wedding_2.jpg

Εναλλακτική #1

Νέα Ημερομηνία

Αν είχατε ονειρευτεί έναν γάμο στις αρχές Ιουνίου (ναι, όντως, ήταν τέλεια επιλογή), για να είμαστε πιο safe, προτείνουμε να τον μετατοπίσετε λίγο πιο μετά. Θεωρητικά ο Ιούλιος, ο Αύγουστος, ο Σεπτέμβριος αλλά και ο Οκτώβριος θα είναι τέσσερις φανταστικοί μήνες και οι γάμοι που θα πραγματοποιηθούν τότε θα είναι μοναδικοί! Γιατί -ευχόμαστε πως- θα έχουμε αφήσει πίσω μας όλα όσα μας συνέβησαν και θα κοιτάμε αισιόδοξα το μέλλον ενώ θα υπάρχει τεράστια ανάγκη για να χορέψουμε, να γιορτάσουμε, να αγκαλιαστούμε! Εδώ βάζουμε έναν μικρό αστερίσκο στην περίπτωση που θα χρειαστεί να πας με περικοπή στην guestlist καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουμε περιορισμό καλεσμένων για κάποιους μήνες σε όλα τα κοινωνικά events, weddings included! Όμως και αυτό είναι μόνο ένα σενάριο, οπότε απλά το αναφέρουμε.

Εναλλακτική #2

Thursday is the new Saturday

Αντιλαμβανόμαστε πως οι παραπάνω μήνες είναι ήδη κλεισμένοι με γάμους που είτε ήταν εξαρχής προγραμματισμένοι για τότε είτε μεταφέρθηκαν. Κανένας πανικός! Η Πέμπτη είναι το νέο Σάββατο και πλέον η ευελιξία θα είναι το motto μας! Ποιος είπε ότι ένας γάμος Πέμπτη βράδυ σε ένα νησί δεν προσφέρει στους καλεσμένους τη μοναδική ευκαιρία για 4ήμερες διακοπές και στο ζευγάρι τη δυνατότητα να κάνει after wedding parties χωρίς όριο! Ανοίξτε τα όρια του μυαλού σας, προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και θυμηθείτε πως οι παραδόσεις είναι για να σπάνε! Πέμπτη βράδυ, Κυριακή μεσημέρι, wedding brunch, wedding beach party και άλλες ιδέες πέφτουν στο τραπέζι και με έναν τρόπο ανανεώνουν την «κλασική» εικόνα του γάμου.

Εναλλακτική #3

2021 is not so far!

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν σας καλύπτει, τότε το 2021 δεν είναι και τόσο μακριά. Μιλήστε με τους επαγγελματίες του γάμου σας και μεταφέρετε την ημερομηνία για το 2021 που -θεωρητικά, πάντα- όλα θα είναι τέλεια. Πολλές νύφες επιλέγουν να ετοιμάζουν τον γάμο τους 1,5 χρόνο πριν και τώρα ήρθε η ώρα να γίνετε μία από αυτές! Παρόλα αυτά, η ομάδα του Yes I Do προτείνει να προχωρήσετε με μία από τις πρώτες 2 εναλλακτικές και, φυσικά, είμαστε εδώ για να συζητήσουμε μαζί σας όλες σας τις απορίες!

5 tips

1. Μην αφήσεις το άγχος σου να «σβήσει» τη χαρά της ανυπομονησίας!

2. Ένας wedding planner μπορεί σίγουρα να διαχειριστεί καλύτερα όλο το project της νέας ημερομηνίας. Μήπως ήρθε η ώρα να το σκεφτείς σοβαρά;

3. Μίλησε με όλους τους επαγγελματίες του γάμου και βρείτε από κοινού μια λύση. Να σκέφτεσαι πάντα πως και εκείνοι βιώνουν το ίδιο άγχος από την απέναντι πλευρά.

4. Μην κάνεις κινήσεις πανικού. One step at a time. Ξεκίνησε με το wedding location και στη συνέχεια προχώρησε με τις τηλεφωνικές επαφές με φωτογράφο-βιντεογράφο, catering, DJ και florist.

5. Αν έχεις ήδη στείλει προσκλήσεις, δεν πειράζει. Υπολόγισε ένα μικρό extra budget και τύπωσε νέες! Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου!

2c67289a-02d4-4cf9-a9c7-f054b72fd979.jpeg

Διαβάστε επίσης…

Ανάβαλε, μην ακυρώνεις! | Ένα σημείωμα προς όλα τα ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν

Επιτρέπονται οι γάμοι; Τι ισχύει στην Ελλάδα και τι σε άλλες χώρες που πλήττονται από την πανδημία

Ο κορωνοϊός δεν θα σκοτώσει τον γάμο που ονειρεύομαι