1. Ο χρόνος είναι έτσι κι αλλιώς σχετικός, αλλά ειδικά σήμερα ξεχάστε πως υπάρχει.

Μην προγραμματίσετε τίποτα για το επόμενο πρωί. Ξυπνήστε αργά, χουζουρέψτε, κοιμηθείτε ξανά, πάρτε πρωινό στο κρεβάτι, μην προγραμματίσετε τίποτα για πριν το μεσημέρι!

shutterstock_238399375.jpg

2. Οι περισσότεροι φίλοι σας θα έχουν ανεβάσει φωτογραφίες με το hashtag του γάμου σας ή θα σας έχουν στείλει ήδη αμέτρητες. Χαζέψτε τις και αποθηκεύστε τις χωρίς αναβολή.

3. Στην περίπτωση των destination weddings, κανονίστε ένα late αποχαιρετιστήριο brunch. Είναι πολύ σημαντικό να ευχαριστήσετε όσους ταξίδεψαν για να είναι κοντά σας αυτή την τόσο σημαντική μέρα, να μιλήσετε με ηρεμία, να ανταλλάξετε τις πιο ζεστές αγκαλιές.

4. After wedding «συμβούλιο» με τις κολλητές σας. Πρέπει να μοιραστείτε οπωσδήποτε με τις κολλητές αστείες ή «σημαντικές» στιγμές που χάσατε γιατί ήσασταν απασχολημένη κι όλα τα wedding dessous. Σήμερα που είναι ακόμα φρέσκες οι μνήμες, κανονίστε ένα γρήγορο καφέ μεταξύ σας!

5. Κλείστε τις εκκρεμότητες. Τακτοποιήστε πληρωμές και ευχαριστήστε όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι σας βοήθησαν να πραγματοποιήσετε τον γάμο που είχατε ονειρευτεί.

6. After wedding φωτογράφιση. Αν όχι ακριβώς την επόμενη μέρα, έστω τη μεθεπόμενη, η after wedding φωτογράφιση είναι must. Μελετήστε από πριν after wedding φωτογραφίσεις στο Instagram, πάρτε ιδέες, επιλέξτε το αγαπημένο σας μέρος κι αφήστε τους εαυτούς σας ελεύθερους να δημιουργήσουν ένα μοναδικό άλμπουμ…

7. Ξεφυλλίστε το βιβλίο των ευχών…και δείτε τις φωτογραφίες από το photo booth. Κλάψτε, γελάστε κολλήστε από τώρα τις πρώτες στο ψυγείο! Μην ξεχάσετε να κολλήσετε στο βιβλίο τις ξεχωριστές κάρτες για να μην χαθεί καμία.

8. Μιλήστε με τους αγαπημένους σας που δεν μπόρεσαν να έρθουν στον γάμο. Ένα ηλικιωμένο συγγενικό σας πρόσωπο, μια καλή φίλη που μόλις γέννησε, ένας φίλος που τον κράτησαν μακριά επαγγελματικές υποχρεώσεις, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά την ημέρα του γάμου αλλά δεν μπορέσατε να απαντήσετε και είναι λογικό. Τηλεφωνήστε τους σήμερα και πείτε τους πως νιώθατε την παρουσία τους ακόμα κι αν δεν ήταν εκεί.

9. Μην ανοίξετε την πόρτα σε αρνητικές σκέψεις. Κάτι που πήγε στραβά, κάτι που θα μπορούσε να είχε γίνει αλλιώς ή οποιαδήποτε σκέψη με αρνητικό πρόσημο απαγορεύεται!

Διαβάστε επίσης…

Το αλφαβητάρι του γάμου, από το Α ως το Ω

Το λεξικό των οικογενειακών σχέσεων!

Body Positivity | Οι πιο όμορφες νύφες είναι αυτές που έχουν αυτοπεποίθηση και αγαπούν τον εαυτό τους