Καταρχήν χαλαρώστε, ταξιδέψτε, χαρείτε και πάνω από όλα ηρεμήστε στα χέρια του αγαπημένου σας. Μόλις νιώσετε έτοιμη πάρτε μολύβι και χαρτί και πάμε!

 Yesidodayafter1

Thank you notes!

Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι ήρθαν για να μοιραστούν τη χαρά σας τη μέρα του γάμου σας. Αν λοιπόν αισθάνεστε ότι θέλετε να τους ευχαριστήσετε βρείτε λίγο χρόνο με το σύζυγό σας για να στείλετε ευχαριστήριες κάρτες ως οικογένεια πλέον!

Yesidodayafter2

Gifts time!

Η πιο fun στιγμή μετά το γάμο είναι το άνοιγμα των δώρων. Κορδέλες και χρώματα παντού! Τακτοποιήστε τα δώρα που λάβατε, δείτε τι χρειάζεστε και τι θέλετε να επιστρέψετε. Αν έχετε κάνει λίστα γάμου, φροντίστε να εκμεταλλευτείτε το χρονικό περιθώριο που δίνεται για να αλλάξετε δώρα που δεν θέλετε, συμπληρώνοντας και κάνοντας σετ κάποια άλλα που σας αρέσουν!

Φροντίστε το νυφικό σας!

Αν σχεδιάζετε να κρατήσετε το νυφικό σας για να το παραδώσετε μια μέρα στην κόρη σας ή για να το τροποποιήσετε και να το φορέσετε σε μια άλλη περίσταση στο μέλλον, τότε μην αμελήσετε να το στείλετε στο καθαριστήριο ώστε να προλάβετε τυχόν λεκέδες που στο μέλλον μπορεί να μη βγαίνουν πια. Καθαρό και μυρωδάτο μπορείτε να το φυλάξετε στη ντουλάπα σας μαζί με όλες τις υπέροχες αναμνήσεις της ημέρας του γάμου σας που το συνοδεύουν!

Βάλτε φαντασία!

Σίγουρα θα σας έχουν περισσέψει κομμάτια στολισμού και μικροαντικείμενα που χρησιμοποιήσατε τη μέρα του γάμου. Ελέγξτε ποια από αυτά πρέπει να επιστραφούν και για τα υπόλοιπα επιστρατεύστε τη φαντασία σας και χρησιμοποιήστε τα για να στολίσετε το σπίτι ή το μπαλκόνι σας, δωρίστε τα ή δώστε τα σε άλλα ζευγάρια που τώρα σχεδιάζουν το γάμο τους και πιθανώς τα χρειάζονται.

Sign off!

Αν έχετε ανοίξει κάποιο site για το γάμο σας ή κάποιο λογαριασμό που δεν χρειάζεστε πια, αποφασίστε να τα κλείσετε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Πάντα υπάρχουν κάποιοι που εμφανίζονται λιγάκι αργότερα από τους άλλους. Μόλις λοιπόν περάσει ένα ασφαλές διάστημα και ειδικά αν χρεώνεστε για τέτοιες υπηρεσίες διακόψτε τις και αλλάξτε σελίδα. Αφήστε όλες τις έγνοιες πίσω και προχωρήστε στη νέα κοινή σας ζωή!

Yesidodayafter3

Από την Χριστίνα Αντωνακάκη